Software Online vergaderen

Skippy

Beheerder
Forumleiding
Admin
Volgens mij is Teams ook gratis hoor.

Misschien heb je hier iets aan:

 

PhilipV

Medewerker
Forumleiding
Teamviewer is ook zo'n programma: www.teamviewer.com
Niet helemaal : in Teamviewer is dat een bijkomstige nevenfunctie : Teamviewer is een support-programma voor het overnemen van een PC, verlenen van support of afstand en dergelijke ... Is helemaal niet uitgewerkt voor meeting/vergadering met meerdere tegelijk. Niet zo'n goede keuze als het louter daarvoor gebruikt zal worden.
 

cvdw

Steunend lid
Vip Lid
Dit staat toch op hun website:

"In tegenstelling tot op zichzelf staande samenwerkingstools, garandeert de alles-in-éénbenadering van dat u over alle ingrediënten beschikt voor zowel effectieve communicatie als gedegen samenwerking in één handig pakket. Of u nu thuis werkt of wilt samenwerken met collega’s in het buitenland, de software biedt volledig geïntegreerde audio- en video-oplossingen voor online conferenties. Deze communicatiefunctionaliteit werkt naast het interactieve scherm en deelt functies voor delen en externe toegang, om zo een vloeiende teamsamenwerking te garanderen. Met TeamViewer kunt u er zeker van zijn dat u over de tools beschikt die u voor elk denkbaar scenario voor teamsamenwerking nodig hebt"

Daarmee wil ik geen afbreuk doen van voorgaande reactie.
Microsoft Teams heb ik zelf nooit gebruikt, vandaar.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
cvdw heeft het niet over de gratis versie van teamviewer maar eerder wel over de zakelijke.. en met deze laatste is het inderdaad wel mogelijk om via teamviewer chat een online zakelijke samenwerking te onderhouden ..lees hier meer over .. https://www.teamviewer.com/nl/oplossingen/samenwerking/
*maar waarom zou je er geld aangeven als Microsoft Teams gratis is !
 

Rikkie

Steunend lid
Vip Lid
Met Facebook of Whatsapp kan je ook vergaderen, het hangt er vanaf wat je allemaal nodig hebt.
 
Bovenaan Onderaan