Beeld Video-editor in WIN10

Ik heb al een jaar een video in mijn pc staan (MTS-formaat) die alleen bestaat uit losse MTS-fragmenten, opgenomen met een Sony FDR AX-33 videocam.

Tijden ben ik al bezig geweest om te achterhalen hoe en waarmee je die zonder kwaliteitsverlies kunt samenvoegen tot één film. Movie Maker kan dat niet evenals diverse andere geprobeerde progs....totdat ik per toeval op de video-editor in WIN10 stuitte. Ik heb daarmee een enkel fragment bewerkt (wel erg omslachtig) en nu heb ik alle fragmenten in het "storyboard" achter elkaar gezet en vervolgens de functie VIDEO VOLTOOIEN (met een aanbevolen HOOG videokwaliteit van 1080p) gekozen. Daarmee zou dan de complete video geëxporteerd worden naar je Bureaublad.

Dat heb ik nu 5 keer gedaan, inclusief het uitzetten van de hardwareversnelling om problemen te vermijden. Maar toch: alles zonder resultaat. Ik zie een blauwe voortgangslijn maar die stopt al heel snel in het begin en dan is er geen beweging meer waarneembaar. Ook geen enkele melding over geheugentekort of vastlopen o.i.d.

Iemand een idee?
 

Mik

Medewerker
Forumleiding
Kies hiervoor. Produceren.
Je zal moeten kiezen of je voor een bestand gaat of dvd of.....
Kies bestand met een goede extentie (zoals MKV)
Het zal een tijdje duren als je gestart bent, maar je krijgt dan een bestand met de naam die je opgaf met de extentie MKV.

test.png
test 2.JPG
 
Ik heb contact opgenomen met Sony en die adviseert me toch om het met haar Sony PlaymemoriesHome te doen. Dat is een onderdeel van Action Cam Movie Creator. Dat programma stond al op mijn pc maar men adviseert me om dat helemaal te de-installeren en dan, met aangesloten camera, opnieuw te installeren.

Het vreemde is dat beide programma's weliswaar in Program Files staan maar niet voorkomen in Configuratiescherm - Programma's en Onderdelen. Van daaruit wilde ik dus het complete programma verwijderen (met registervermeldingen) maar dat gaat dus niet.
Bovendien zie ik nergens een uninstall-onderdeel staan.

Wat is nu een veilige manier om alles te verwijderen?
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Dan adviseer ik u om dit te doen met een uninstaller te gaan werken. Ik werk namelijk nooit met het uninstall onderdeel van het desbetreffende programma of app sinds enkele jaren. Ik gebruik daar Revo uninstaller voor, maar er zijn er nog meer die dit werk meer naar behoren doen. De free versie is meer als genoeg. Ik heb nu de betalende versie en die is zeker niet nodig voor dit soort werk te verrichten.
 
OK, helder. Dank je. Ik heb Revo al op mijn systeem staan maar dacht altijd dat dit meer bedoeld is om verwijderde bestanden weer terug te halen en dat je beter het uninstall van een programma kunt gebruiken om het te verwijderen. Niet dus. Ik ga met Revo werken.
 
Ik ben ermee bezig en heb nu in het verloop ervan moeten aangeven of ik ook gevonden achtergeblevenm register-items wil verwijderen. Die optie staat standaard op middelmatig ingesteld. Als ik dan alle gevonden items aanvink dan krijg ik er heel veel! Ik vraag me dan af of ik geen gedeelde dll's verwijder als ik doorga...waarbij mogelijk andere programma's niet meer goed werken.
 
Bovenaan Onderaan