Windows 10 Ryanair ongewenst bij Mail en toch nog pushen

Status
Niet open voor verdere reacties.
Is Mail een dom ding ? Na 3 weken die mails aangeduid te hebben als ongewenst blijft die elke dag komen, dus niet meermaals per dag.
 
meld je eens aan bij de webmail Outlook.com en open daar vervolgens de instellingen ...
klik verder op Alle Outlook instellingen weergeven ..
open vervolgens de tap "ongewenste mail " en voeg deze die je niet meer wenst te ontvangen toe aan de lijst bij de geblokkeerde afzenders en domeinen .
*nadat deze is toegevoegd dien je op enter te klikken ter bevestiging ( doe je dit niet word deze niet aan de lijst toegevoegd ) .
**als je de tap "ongewenste mail " verlaat dien je nogmaals op opslaan te klikken .
Ashampoo_Snap_zaterdag 26 oktober 2019_18h46m32s_005_.png
 
Aanduiden als ongewenst zal niet veel uithalen, mails blijven komen, ik gebruik thunderbird met een filter die ongewenste mail direct verwijdert, dan heb je er minder last van. Maar bij mails van Ryanair moet je onderaan hun mails in heel heel kleine letters het woordje unsubscribe kunnen terugvinden, deze link gebruiken om uit te schrijven van hun mails.
 
in de meeste gevallen houden ze geen rekening met de unsubscribe button .. ik heb me zeker al 5x uitgeschreven bij pinterest.com en nog blijven deze me mails toesturen
deze worden aanstonds verwijderd want heb er niets mee te doen .
 
het straffe is dat ik me nooit bij hen heb ingeschreven .. kan me dit althans niet herinneren dit ooit gedaan te hebben.. zeker heeft iedereen recht op zijn eigen mening ..ik wilde u dan ook niet aanvallen .
 
ik wilde u dan ook niet aanvallen .
Weet ik wel, geen probleem.:)(y)
het straffe is dat ik me nooit bij hen heb ingeschreven
Geloof ik direct, maar zoals ik zei het zijn criminelen, ze krijgen zoiets waarschijnlijk klaar door een moment van niet opletten bij heel veel computergebruikers.
Ryanair daarentegen is nog altijd een Europese firma (Brexit is nog niet rond) en moet zich houden aan de Europese regelgeving en ik denk niet dat Ryanair deze regels zal breken voor een nieuwsbrief.
 
Gaat het om een emailbericht van een afzender waar je je ooit hebt geregistreerd is het niet gevaarlijk om op op zo'n link te klikken om je uit te schrijven.

Als het om phishing mail gaat is het héél erg verstandig om op geen enkele link te klikken. Zeker ook niet op de unsubscribe link.
Doe je dit wel dan weet men vanaf dat moment dat het voor hun om een geldig emailadres gaat en dan heb je de poppen aan het dansen en kun je op korte termijn tientallen, honderden of misschien wel duizenden email berichten gaan ontvangen.
Je hebt hun bericht dus beantwoord door op een link te klikken. Mensen mensen hoe vaak moet dit nog gezegd worden DOE DIT NOOIT.
 
Onderaan die mail heb ik vandaag Undiscribe aangeklikt. Via je browser bij hun komt er dan tevoorschijn ' Thank you, you have successfully unsubscribed from our database'.
Als dat maar goed gaat?
Als het een echte link van Ryanair betreft kan het zijn dat je nog één mailtje ontvangt (zoiets van het duurt 24 uur om uw aanvraag te verwerken) en daarna ben je er vanaf.
Hou mij op de hoogte.
@ Skippy doe niet zo jumpy, hobbyman heeft duidelijk aangegeven dat het een ryanair link was.
kun je op korte termijn tientallen, honderden of misschien wel duizenden email berichten gaan ontvangen.
Dit doet mij denken aan een StarTrek film, Scotty had miljoenen kilometer gereisd, waarom geen miljoenen emails?
Verkoop geen onzin en maak Tutsleden niet onnodig bang.
 
@ Skippy doe niet zo jumpy, hobbyman heeft duidelijk aangegeven dat het een ryanair link was.

Dit doet mij denken aan een StarTrek film, Scotty had miljoenen kilometer gereisd, waarom geen miljoenen emails?
Verkoop geen onzin en maak Tutsleden niet onnodig bang.

Als je eens wist hoeveel spam email berichten op mijn spam email adressen binnenkomen van serieuze bedrijven, van bekende banken tot vliegmaatschappijen en van hotelketens tot postorderbedrijven enz. enz. enz. enz. Berichten, niet van echt te onderscheiden en heel goed nagemaakt tot je de header gaat bekijken.
Duizenden email berichten per dag lopen er hier binnen op een pc voor test doeleinden. Een poosje terug weer eens een spam mail over de viagra van 20 jaar geleden binnen gekregen. Geen problem hier, Select all daarna Delete all en de postbus is weel leeg.

Ik maak helemaal niemand bang, iedereen moet zelf weten wat hij doet en is zelf verantwoordelijk voor wat hij doet. Ik waarschuw wel en ik bied zelfs alle mogelijke hulp als het fout is gegaan.

Dus knoet, wat lul je hier nou met een verwijt dat ik moeilijk kan tollereren?
 
Laatst bewerkt:
Bij gmail had ik die 'Unsubscribe' aangevinkt, de mails komen niet meer tevoorschijn maar ook niet meer via hotmail waar ik niks gedaan heb.
Omdat zij Engelstalig zijn was er wellicht geen Nederlands antwoord op uitschrijven van de zoveelste mail te vinden.
Bedankt.
 
Fijn dat dit is opgelost.
Gelukkig had u zich daar ooit geregistreerd en ging dit hier om een legitiem email bericht.

En als je bekend bent met internet kom je er snel achter dat we in een vreemde wereld leven van oplichters.
Forums en nieuws sites staan er bol van als je deze problematiek op de voet volgt.
Voor de gein dan 1 klein voorbeeldje vanaf ons eigen forum: https://www.pctuts.be/threads/e-mail-amazon-phishing.28047/
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan