Internet Algemeen kan niet direct naar een site

Status
Niet open voor verdere reacties.
als ik op internet wil ,gebruik ik google ..tot eergisteren geen probleem .

als ik nu op google klik ,krijg ik het normale scherm ,MAAR als ik dan een bepaalde site wil bv het Nieuws,Bpost ,mediamarkt ,coolblue enfin het maakt niets uit ,dan krijg ik op het scherm Google en dan een hele tekst in verband met cookies , dan zie ik staan voordat U doorgaaat ....aanpassen - ik ga akkoord .
als ik klik op akkoord kan ik verder naar de door mij gekozen site .Ik heb dit een jaar geleden ook nog voorgehad en na aanklikken akkoord was het in in orde .NU MOET ik telkens opnieuw ,ik ga akkoord aanklikken en dit naar eender welke site die ik wil bezoeken .

ik ben geen comp. specialist ...wie weet raad

groeten,
françois
 
Als je op de link die ik stuurde klikt kom je op de extensie library van Chrome.
Daar klik je op 'toevoegen aan Chrome'.
Dan komt er bovenaan in je Chrome nog eenmaal een vraag om te activeren.
Heb je die gemist dan kan je ook in het Settings menu van Chrome naar Extensie beheer gaan en die extensie activeren.

Daarna blijven op de meeste, niet alle !, sites die vervelende vragen achterwege.
 
op de goede weg Philip ..nu krijg ik even ( 2seconden denk ik ) de kader /scherm te zien ..van Google dus met de melding voordat U verder gaat naar google zoeken ...flitst als het ware even over het scherm en moet niet meer aanklikken " ik ga akkoord " vreemd dat dit eergisteren is begonnen

bedankt
 
ah... maar die pop up heeft niets te maken met cookies ! Ik vermoed dat dit de nieuwe goedkeuring/informatie is die Google moet geven door een verordening van de EU aan zijn gebruikers. Dat is eenmalig en zal je toch één keertje moeten goedgekeurd hebben of Google zou je moeten bannen (wat ze volgens mij toen niet gaan doen, maar kom ....)

Die krijg je normaal gezien op de zoekmachine-pagina/home page van Google, niet op de pagina's van sites die je bezoekt.
Ik hoop dat het onderscheid beetje duidelijk is ...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan