Eigenschappen ALLEEN LEZEN

Status
Niet open voor verdere reacties.

maro

Geregistreerd lid
Als ik op de eigenschappen klik van de gebruikers zie ik een slotje staan voor mijn gebruikersnaam.
Ik zie dat het vinkje -alleen lezen- is aangevinkt;
Ik heb dit nooit eerder opgemerkt.
Is het normaal dat er alleen lezen staat bij de gebruiker?

Ik kan het ook niet uitschakelen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan