Als ik op de eigenschappen klik van de gebruikers zie ik een slotje staan voor mijn gebruikersnaam.
Ik zie dat het vinkje -alleen lezen- is aangevinkt;
Ik heb dit nooit eerder opgemerkt.
Is het normaal dat er alleen lezen staat bij de gebruiker?
Ik kan het ook niet uitschakelen.
Ik zie dat het vinkje -alleen lezen- is aangevinkt;
Ik heb dit nooit eerder opgemerkt.
Is het normaal dat er alleen lezen staat bij de gebruiker?
Ik kan het ook niet uitschakelen.