Nieuws WhatsApp niet meer bruikbaar op hele reeks smartphones

Status
Niet open voor verdere reacties.

Patrick.S

Steunend lid
Vip Lid

WhatsApp niet meer bruikbaar op hele reeks smartphones​

Slecht nieuws voor wie een smartphone heeft met een besturingssysteem ouder dan Android 4.1, iOS 10 of KaiOS 2.5.1. Zij kunnen vanaf 1 november niet langer berichtendienst WhatsApp gebruiken. Dan krijgt de app immers een belangrijke update, die toelaat om gegevens van WhatsApp - zoals berichten en oproepen - over te zetten van Apple naar Samsung. Die optie wordt vervolgens uitgebreid naar andere Androidtoestellen.

EPA

© EPA
Gebruikers van oudere smartphones kunnen de update niet uitvoeren en hebben geen andere keuze dan over te schakelen naar een andere berichtenapp - zoals Signal of Telegram - of een nieuwe smartphone te kopen als ze WhatsApp toch willen blijven gebruiken. In totaal worden 43 smartphonemodellen getroffen, onder meer bij Samsung, Apple, Huawei, LG, ZTE en Sony.
en hier is het ook te vinden het artikel https://www.hln.be/binnenland/nieuw...niet-meer-op-hele-reeks-smartphones~aa881d33/

nog meer info over welke Smalt Phone het gaat
https://samagame.com/nl/hot-whatsap...sommige-apparaten-is-uw-smartphone-getroffen/
 
  • Leuk
Waarderingen: Tuts

cve

Medewerker
Forumleiding
Android 4.1 ook jelly bean genaamd is een besturingssysteem dat dateert van 2012. Of je bent wel heel erg zuinig met je toestel, of je stelt heel erg weinig eisen aan je toestel. Maar kan me niet voorstellen dat een toestel van 2012 nu nog lekker loopt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan