Windows 10 Na update blauw scherm spraakherkenning

Goeiemorgen.
Na herinstallatie bij Asus van laptop deed die een update waarna een blauw scherm verschijnt over spraakherkenning. Om het even waar je op klikt, je geraakt niet verder. .
Wie weet een oplossing ?
Dankjewel ! 20191005_095257.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
volgens dat ik denk dien je geduld te hebben en is deze met een bewerking bezig .. zie jij géén ledje oplichten betreffende een schrijfbewerking van de harde schijf .
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
vermeld eens het model van deze asus ..
het scherm dat jij laat zien betreft geen update te zijn maar is eerder een onderdeel van de nieuwe setup betreffende de vernieuwde Windows en dit proces dient men te ondergaan .. verbreek je dit proces door bijvoorbeeld een gedwongen heropstarten van het systeem zou het goed mogelijk zijn dat dit proces verder gaat waar hij nu is vast gelopen ..
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
ik heb je manual nagelezen en blijkbaar kun je je asus enkel herstellen via de aanwezige herstel opties in de Windows10 en aangezien je systeem nu niet te gebruiken is dien jij of 3 x een hard reset uit te voeren waarbij dus de accu verwijderd is en waarbij je dus de oplader telkens los haalt bij het eerste scherm tijdens het opstarten van het systeem … pas de 4de keer laat jij dan gewoon het systeem verder opstarten en zal het systeem automatisch in de herstel omgeving opstarten om het systeem mogelijk te herstellen .
*indien blijkt dat dit NIET mogelijk is dien je op te starten vanaf een installatie medium het zijnde een dvd of een usb stick aangemaakt via het media creation tool 1903.exe
nadat je hiervan opgestart bent dien je de taal/land instelling te doen ..en daarna verkrijg je links onder in het scherm de optie om je Windows te herstellen ..
je dient naargelang naar de geavanceerde herstel opties te gaan indien je een mogelijk herstelpunt wenst te gebruiken dan kies je in de geavanceerde herstel modus windows herstellen met een herstelpunt dat op dit systeem opgeslagen is .
 
  • Leuk
Waarderingen: Ivan
Bovenaan Onderaan