Windows 10 Installeren programma lukt niet

Hallo Allemaal,
Ik heb voor mijn navigatie update een programaatje moeten downloaden van Opel. Als ik deze echter op mijn PC wil installeren krijg ik binnen 2 seconden de melding installatie niet voltooid en het groene balkje blijft vast staan dan. Zelfde programma op laptop geinstalleerd en werkt daar wel. Beide draaien op Wndows 10 Pro en hebben AVG internetsecurity. Het uitschakelen van AVG helpt niets. Wat kan hier verder de oorzaak van zijn?
Alvast bedankt voor het meedenken.

Rob
 

wivy

Steunend lid
Vip Lid
Qtex was me te vlug af, maar hier vind je een goeie uitleg van Porrelaar in ' #12 ':

 
een in place upgrade (herstel) start je op doordat je de setup.exe aanklikt vanaf een opstartbare usb stick waar dat dus de Windows 10 20H2 installatie bestanden opstaan en dit vanuit de verkenner..
heb je gene stick bij de hand dan kun je ook gewoon de Windows 10.iso mounten via de verkenner en vervolgens vandaar de setup.exe starten ..
neem er nota van dat eenmaal deze in-place upgrade gestart werd je deze niet mag onderbreken..ook zal je systeem meermaals opnieuw starten ...eenmaal deze in-place upgrade gedaan is start vervolgens je systeem gewoon verder op en kan je deze weer gebruiken ..
*je dient er op te letten dat je alles wenst te behouden betreffende je programma's en instellingen zodat je niets verliest ..
Ik moet dat even op mijn gemak gaan uitzoeken. Zal eerst even backup van huidige systeem maken. Kom hier op terug zodra ik tijd heb gehad om opstartbare USB te maken en dan et herstel uit te voeren. In ieder geval alvast bedankt voor de uitleg en gedane moeite.
 
Bovenaan Onderaan