Status
Niet open voor verdere reacties.
Xiaomi de chinese smartphone maker gaat eens schudden in het low/mid range segment.
Als de prijssetting klopt zou deze smartphone over de toonbank gaan aan de ongeloofelijk lage prijs van 98€. Maar dat is nog niet zeker.
De Xiaomi Redmi 3 komt met een metalen behuizing, een ongelofelijke batterij van 4100mAh, een scherm van 5", maar daar weten we nog niets meer over. Ondanks de ongelofelijke batterij, een metalen behuizing is deze telefoon helemaal niet zo zwaar, hij weegt slechts 144gr en is slechts 8,5mm dun.

Onder de motorkap kunnen we ook niet klagen. Deze goedkope smartphone word aangedreven door een Snapdragon 616 en krijgt daarbij de hulp van 2GB RAM. Dus eigenlijk zou dit een deftige mid range kunnen zijn, maar gezien de prijsstelling komt die bij de low end range uit. Maar die prijs kan natuurlijk nog veel hoger uitkomen, want die prijs is puur de uitkomst van de omrekening van de koerswissel van de Chinese Yuan naar de Euro. Maar met wat kosten, taksen en zo erbij zou deze al snel wel eens 150€ kunnen gaan kosten en dan is dat ook nog een heel aanvaardbare prijs.

Verder heeft deze Xiaomi Redmi 3 een 13MP camera achteraan en een 5MP camera aan voorkant.
16GB intern geheugen krijgt deze smartphone ook mee dat ook nog eens uitbreidbaar is tot 128GB.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan