Vernee Thor

Indeling:
Vernee is een nieuw merk en heeft zijn allereerste Smartphone reeds op de markt en heeft de naam Thor meegekregen. Ik heb deze vergeten te posten wegens te veel bezit met de apollo Light. Sorry daarvoor. Maar hier is hij dan. Het is een krachtig zwart toestel waar er testen over zijn waar een auto over rijdt. Dus hij kan tegen een stootje want hij is gemaakt uit een titanium legering. Wat mogen we nog verwachten van deze Vernee thor.

Scherm:
De Vernee thor komt met een 5” IPS LCD scherm in een resolutie van 1280x720 pixels wat neer komt op 294PPI. Ook krijgt het het 2.5D gebogen glas om een betere ervaring van wat je op je scherm ziet op te doen. Verder krijgt het toestel het allom gekende Corning Gorilla Glass 3 mee dat nog een op olie gebaseerde coating mee om vuile vingers te vermijden.

Camera’s:
Vernee Thor komt met 2 camera’s aan boord, achteraan prijkt er een mooie 13MP f/2.0 camera met een echte optische lens. Met een 1A LED lens.
Vooraan komt er een 5MP camera

Chipset:
De vernee Thor komt met een Mediatek MT6753 Processor geconfigureerd in octa core en geklokt op 1.3GHz Cortex-A53 in 64 BIT en krijgt 3GB RAM. Hij krijgt 16GB intern geheugen mee aan boord dat uit breid baar is tot 128GB door middel van een Micro SD kaartje.

Batterij:
Der Vernee Thor krijgt een 2800mAh sterke Li-Po batterij mee aan boord, of ze nu verwijderbaar is of niet is niet vermeld, maar gezien de structuur van het toestel vermoed ik niet verijderbaar.

Specificaties:

High Quality Vernee Thor Smartphone 4G FDD-LTE 3G WCDMA Android 6.0 OS MTK6753 Octa Core 5" HD Screen 3GB RAM 16GB ROM 5MP 13MP Dual Cameras Fingerprint ID Quick Charge from Tomtop.com
 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
Goed nieuws voor de gebruikers en de kandidaat kopers van de Vernee Thor. Vandaag is de uitrol gestart voor jawel Android 7 Nougat. En dat voor een toestel die eigenlijk over de virtuele toonbank gaat voor nog geen 200€. Hou wel rekening met invoerkosten als je hem besteld, maar je krijgt er wel een heel goed toestel voor in de plaats.
 
Bovenaan Onderaan