Status
Niet open voor verdere reacties.
OnePlus 3.

Inleiding.
OnePlus is een merk opzich dat nog maar een paar types op de markt heeft, maar die erg geliefd zijn. De OnePlus was al meteen een schot in de roos. Het merk is nu aan zijn OnePlus 3 toe, maar je moet wel nog een beetje geduld oefenen want het zijn momenteel nog maar geruchten. Die geruchten zullen binnen de kortste tijd wel omgezet worden in een aankondiging. Dan duurt het nog wel een tijdje voor hij daadwerkelijk in de winkelrekken ligt. Maar die komt er.


Scherm.

De OnePlus krijgt een LTPS IPS LCD scherm van 5" in een resolutie van 1920x1080 pixels wat resulteert in een heel mooie 441PPI en het is daarmee een Full HD scherm.
Ter bescherming tegen vuil en krassen is het berschermd met Corning Gorilla Glass 4.


Camera's.
De OnePlus 3 krijgt achteraan een mooie 16MP f/1.8 camera met een vrij grote lens. Hij krijgt onder meer OIS (beeld stabilistatie), laser autofocus, dual LED flits, Geo tagging, gezichts herkenning, panorama en HDR.
De frontcamera is een heel mooie 8MP camera met een heel mooie f/2.0 waarde, daar kunnen sommige smartphones niet eens aan tippen met hun rearcamera.


Chipset.

De OnePlus 3 komt met een Heel mooie Qualcomm Snapdragon 820 in Dual core op 2,15GHZ Kryo & Dual core 1,6GHz Kryo, op een Adreno 530
je hebt de keuze uit 2 modellen. De eerste bied 4GB RAM en 32GB intern geheugen.
Of je kiest voor 6GB RAM en krijgt dan 64GB intern geheugen.
Uit de doos draait hij meteen op de nieuwste Android 6.0.


Batterij.
Er is enkel geweten dat het een niet verwijderbare batterij is, verdere gegevens volgen nog.


Specificaties.
http://www.gsmarena.com/oneplus_3-7995.php
 
Laatst bewerkt:
De prijzen zouden volgens de geruchten voor de 4GB en 32GB versie op ongeveer 300€ komen.
De versie met 6GB en 64GB zou dan 100€ duurder zijn en zo op 400€ stranden.
Maar het zijn nog steeds allemaal geruchten. Maar waar rook is, is ook vuur zegt men wel eens.
 
De geruchtenmolen eindigt, de officiële onthulling vind plaats op 14 Juni.
 
De Oneplus 3 krijgt Eind dit jaar de update naar Android 7.0
 
De verkoop word gestopt voor de OnePlus 3. Waarom is niet bekend gemaakt. Op 28 november kan je de OnePlus 3 T aanschaffen, maar die kost wel meteen minimaal 40€ duurder als die zonder de T. Je kan hem nog heel snel bestellen op de site van OnePlus zelf en die vind je hier, maar die is niet lang meer verkrijgbaar aan 399€. Heel binnenkort gaat hij vervangen worden door de onePlus 3 T aan 439€. Die is welliswaar iets krachtiger, maar kost ook weer een flinke duit meer. Hier kan je het dus allemaal bestellen. OnePlus 3T - Overview - OnePlus
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan