LG Stylus 2

Inleiding.
LG brengt een nieuwe smartphone op de markt, en dit keer mikken ze op een specifieke doelgroep met deze Stylus 2, want hij beschikt als eerste smartphone ter wereld over een DAB+ Radio tuner. Mijn broer is al jaren fan van DAB radio tuners, dus is dit een toestel naar zijn hart. Wat bied deze LG Stylus 2 nog allemaal, behalve dan dat er een DAB+ radio tuner en een Stylus in dit toestel steekt?

Scherm.
Deze enorme smartphone heeft een IPS LCD scherm van maar liefst 5,7” met een vrij karige 1280x720 pixels en doordat het zo een groot scherm is en maar een HD scherm is heeft hij maar een relatief magere 258PPI. Maar het kan erger natuurlijk. Over een bescherming word helaas niet gesproken.

Camera’s.
Deze LG Stylus 2 krijgt een 13MP rearcamera met LED flits en krijgt onderandere autofocus, geotagging, gezichts herkenning, panorama en HDR mee aan boord.
De frontcamera is een 8MP camera wat ruim voldoende moet zijn om een selfie te maken of om mee te videobellen.

Chipset.
Helaas is de specificatielijst nog niet compleet, meer dan dat het een quad core processor is die geklokt is op 1,2GHz is nog niet geweten, de leverancier van de chip is nog niet geweten. Wel is geweten dat hij anderhalve GB RAM meekrijgt en 16GB intern geheugen aan boord zal krijgen dat door middel van een micro SD kaartje uit te breiden is tot 128GB.
Uit de doos draait de LG Stylus 2 op Android 6.0

Batterij.
Deze LG Stylus 2 krijgt een verwijderbare 3000mAh sterke Li-Ion batterij mee aan boord om dit monster te voeden, vooral monsterlijk groot scherm dan.

Specificaties.

LG Stylus 2
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Dit toestel staat helaas ook niet in het heel korte lijstje van LG om de update naar Android 7.0 te ontvangen.
 
Bovenaan Onderaan