Status
Niet open voor verdere reacties.

cve

Medewerker
Forumleiding
je kent het wel, al die laders en kabels, op den duur word het een warboel van draden als je niet goed oplet. Met deze docking kan je tot 8 apparaten tergelijk op te laden. Er is ook een versie voor 6 toestellen en er is ook eentje voor 4 toestellen.
Bij Amazon hebben ze dit leuke kerst/nieuwjaars kado.
Amazon.com: Charging Station, Maxnic 8-Port USB Charging Docks Multi-Device Organizer Fast Charger [68W/2.4A Max] with Cord Storage, Multi-Port USB Charger Desktop Charging Stand for Smartphones and Tablets: MP3 Players & Accessories

Vind je het een beetje te duur kado, kan je voor deze kabelgelijder gaan. Is een stukje goedkoper, maar je kan je kabels mooi organiseren zodat je de warboel als je met veel toestellen zit wat te ontzien.
Amazon.com: ENVISIONED Eco-Friendly Desktop Cable Organizer - No Bad Smell - Bundled with 2 Bonus Cable Clips! (Green): Home Audio & Theater

Wil je scoren maar toch niet te diep in je buidel tasten dan kan je eens kijken naar deze spotgoedkope tablet. Hij is niet heel snel en heeft ook niet de wauw hardware, maar voor wat facebooken, mailen en surfen is dit eigenlijk meer als genoeg, geen al te zware games kunnen er ook nog op gespeeld worden op deze Amazon fire tablet met een scherm van 7" en de prijs van 49 dollar kan je er niet veel mis doen, wat je bij heel veel andere budget tablets meer moet gaan opletten is dit eigenlijk de beste koop voor een heel klein budgetje.

  • 7.0-inch IPS LCD display with 1024 x 600 resolution, 171 ppi
  • 1.2 GHz quad-core processor
  • 1 GB of RAM
  • 8 GB or 16GB of on-board storage, microSD expansion
  • 2 MP rear camera, VGA front camera
  • Up to 7 hours of battery life
  • 191 x 115 x 10.6 mm, 313 g
Fire - Amazon Official Site - 7" Tablet at an Incredible Price

Met deze bluetooth speaker mag je ook gerust aan de deur staan. Dit is niet alleen een mooi ogende speaker, maar is ook nog een waterbestendig. Als je in de tuin bezig bent en er is plots een bui, hoef je niet bang te zijn dat hij meteen stuk zal zijn, die kan er best wel tegen.
Amazon.com: Cambridge SoundWorks OontZ Angle 3 Next Generation Ultra Portable Wireless Bluetooth Speaker : Louder Volume 10W+, More Bass, Water Resistant, Perfect Speaker for Golf, Beach, Shower & Home (Black): Electronics

Let wel op, deze spullen kosten allemaal meer als de magische grens van 22€, dus ga je er waarschijnlijk ook douane kosten op moeten betalen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan