Status
Niet open voor verdere reacties.
Lenovo K6, K6 Power & K6 Note

Bron: Home - GSM Helpdesk

Indeling:
Op het IFA in Berlijn heeft het Chinese merk Lenovo heel stilletjes 3 nieuwe smartphones gepresenteerd. Omdat ze daar gepresenteerd worden doet ons vermoeden dat ze tegen eind dit jaar wel de winkelrekken zullen halen in de Benelux. Wat mogen we nu gaan verwachten van deze bijna drieling?
De K6 is de goedkoopste, gevolgd door de K6 Power en de duurste word de K6 Note.

Scherm:

K6: De K6 krijgt een 5” Full HD IPS LCD scherm wat een mooie 1920x1080 pixels groot is en een heel mooie 441PPI kan voorleggen.

K6 Power: De K6 Power krijgt eveneens een 5” Full HD IPS LCD scherm met de heel mooie resolutie van 1920x180 pixels dat eveneens de heel mooie 441PPI kan voorleggen.

K6 Note: De K6 Note is 0,5” groter en strand daarmee op 5,5” en heeft eveneens een Full HD scherm van 1920x1080 pixels, maar omdat het iets groter is strand het op slechts 400PPI, wat nog steeds een heel goede score is natuurlijk. Want onthou goed, alles vanaf 294PPI is zeker goed.
Camera’s:
K6 & K6 Power: Op camera gebied kom je met deze toestellen ook niets te kort. Achteraan prijkt een mooie 13MP camera met een LED flits , en aan de voorkant krijg je een mooie 8MP camera wat meer als ruim voldoende is om selfies mee te maken en of mee te videobellen.

K6 Note: De Note is de duurste in het rijtje en krijgt hier achteraan ook een iets performantere camera mee aan boord. Hij krijgt een 16MP camera met Dual LED flits en de frontcamera blijft ongewijzigd met 8MP wat zeker geen misse keuze is.

Chipset:
Alle 3 deze toestellen krijgen dezelfde Qualcomm Snapdragon 430 processor geconfigureerd in Quad core en geklokt op 1,4GHz en voor de K6 en de K6 power is dat met 2 of 3GB RAM en voor de Note is dat zelfs 3 of 4GB RAM. Voor de K6 en de K6 Power is dat met 16 of 32GB intern geheugen en voor de Note is dat meteen 32GB intern geheugen. Alle toestellen hebben de mogelijkheid om opslagruimte bij te krijgen door middel van een micro SD kaartje tot 256GB.

Batterij:

K6: De K6 krijgt de minste batterij, maar dat is reeds een heel goede batterij en is een 3000mAh sterke batterij.

K6 Power & K6 Note: Deze 2 toestellen krijgen beide een grotere batterij mee, en dat is er eentje van 4000mAh, wat voor de Power , echt wel een power is, gezien zijn 5”scherm zal deze ruim voldoende zijn.

Specificaties:

Lenovo onthult nieuwe K6 smartphone-serie tijdens de IFA in Berlijn - GSM Helpdesk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan