Status
Niet open voor verdere reacties.
Huawei P9 Lite

Inleiding
De Hawei P9 is enkel in pre order al te bestellen terwijl de Huawei P9 lite naar verluid al in de winkel rekken zou liggen. Raar, want de P9 lite is het kleinere en lichtere broertje of zusje van de grote P9 die aan het hoofd staat van het Chinese merk. Wat kunnen we verwachten van de P9 lite?

Scherm
De Huawei P9 Lite komt met een 5,2” IPS LCD met een resolutie van 1920x1080 pixels wat een Full HD scherm is en bied een heel mooie 424PPI.
Het scherm is 0,2” gegroeid in vergelijking met zijn voorganger de P8 lite en die had een HD scherm, dus is de kwaliteit er ook op vooruit gegaan.

Camera’s
Achteraan komt de P9 lite met een 13MP camera met LED flitser . Het komt met onderandere autofocus, Geo tagging, gezichts/ glimlach herkenning, panorama en HDR.
Vooraan komt hij met een 8MP camera.
In vergelijking met zijn voorganger de P8 lite is er eigenlijk niet zo gek veel veranderd hier, enkel de frontcamera heeft 3MP meer gekregen. Laat ons dan maar hopen dat de camera app wel beter werkt als van de p8 lite, want die laat vaak de wensen over. ( mijn vrouw heeft de P8 lite)


Chipset
De Huawei P9 Lite komt met een uit eigen huis HiSilocon Kirin 650 processor geconfigureerd in Octa core. Hij krijgt 2 of 3 GB RAM. En er is een Micro SD kaartslot aanwezig die een kaartje kan dragen tot 128GB. Intern geheugen krijgt hij ook mee, 16GB namelijk.
Zijn voorganger is ook in octa core configuratie geklokt met een processor uit eigen huis maar dan eentje die iets lager gerankt is. Verder ook 2GB RAM en 16GB intern geheugen.

Batterij
De Huawei P9 Lite komt met een 3000mAh Li-Ion batterij die niet verwijderbaar is.
Zijn voorganger heeft een heel magere 2200mAh batterij en dat is echt dagelijks aan de lader, of zelfs 2 x.

Specificaties

Huawei P9 Lite
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan