Status
Niet open voor verdere reacties.
Huawei Nova Plus

Indeling:
Huawei het allom gekende Chinese merk staat op het IFA in Berlijn niet met een Vlaggenschip zoals ze gedacht/ gehoopt hadden. Eens zien wat de PLUS is tegenover de Nova. Heel veel verschil zit er in ieder geval niet in behalve dan een groter scherm en een grotere accu.

Scherm:
Zoals zijn kleiner broertje krijgt deze Nova Plus een IPS LCD scherm van 5,5” in een resolutie van 1920x1080 pixels wat neer komt op een mooie 401PPI. Deze telefoon valt dus onder de noemer Phablet en heeft een Full HD scherm.

Camera’s:
De plus versie krijgt achteraan een camera met meer MP als zijn kleiner broertje, namelijk een 16MP met autofocus en OIS(stabilsatie)
De front camera is idem, een 8MP camera met een vaste focus.

Chipset:
De Nova Plus word door dezelfde krachtbron gevoed als zijn kleinere broer de Nova.
Het betreft een Qualcomm Snapdragon 625 geconfigureerd in Quad core en geklokt op 2GHz. En krijgt hij hulp van 3GB RAM. Verder krijgt hij ook 32GB intern geheugen mee aan boord en kan het uit gebreid worden door middel van een micro SD kaartje tot 128GB.
Uit de doos draait dit toestel op Android 6.0

Batterij:
Zoals zijn kleiner broertje beschikt hij ook over een high voltage batterij wat doet vermoeden dat hij een snellaad mogelijkheid zou moeten hebben, maar dat staat nergens vermeld, wat raar is, want dit is een extraatje dat men graag in de verf zet indien dit aanwezig is. Het betreft een 4,4V Li-Po batterij met een capaciteit van 3340mAh.

Specificaties:

Huawei Nova Plus
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan