Status
Niet open voor verdere reacties.
HTC 10

Inleiding
De geruchtenmolen heeft heel lang doorgedraaid over de HTC 10, er veranderde dagelijks wel iets dat ik mij de moeite bespaarde om er maar een poging aan te wagen om er maar iets te trachten van te reviewen. Nu zijn de gegevens officieel gekend en kan ik dus een mooie review geven over deze topper die eerst HTC M10 ging heten. Maar nu dus gewoon 10 heet. Hij krijgt zijn boombox wat eerst niet ging gebeuren, Over de camera is de geruchtenmolen ook op volle toeren gegaan, en nu zou het toch een deftig fototoestel zijn dat er insteekt, verder meer erover. Een vingerdrukscanner is ook aanwezig, die steekt aan de achterkant onder de camera.

Scherm
De HTC 10 krijgt een Super LCD5 scherm van 5,2” met een enorme 2560x1440 pixels wat een enorme 565PPI garandeerd en dit is dus een WQHD scherm is en dus een paar stappen hoger is als een Full HD scherm. Om het scherm te beschermen tegen vuil en krassen krijgt het ook het befaamde Corning Gorilla Glas 4 mee.

Camera’s
De HTC 10 krijgt net als ze bij Samsung doen een lager in Pixels maar met een grotere lens een lagere “f” waarde. Het word dus een 12MP f/1.8 26mm lens camera die het OIS (stabilisatie), laser autofocus, dual LED dual tonen flitser mee krijgt en als instellingen krijg hij Geo tagging, gezichts detectie, panroram en HDR mee.
De frontcamera mag er ook wezen. Wederom mag je je niet blindstaren op de lage pixels, want het is wederom eentje met een lage “f” waarde en een grotere lens. Dus de front camera is een 5MP f/1.8 23mm lens camera en krijgt wat heel uitzonderlijk is ook OIS , autofocus en HDR mee. Wat er duidelijk op duid dat het een vlaggenschip is.

Chipset
Het word hoe langer hoe meer duidelijker dat dit een waar vlaggenschip is, want deze HTC 10 krijgt een een Qualcomm Snapdragon 820 processor in Dual core geklokt op 2,15GHz Kryo & 1,6GHz Kryo met een ongelofelijke Adreno 530. Hij komt met 4GB RAM en je krijgt de keuze uit 32 of 64GB intern geheugen en volgens de geruchtenmolen zou er in de Benelux enkel de 32GB versie uit komen. Maar geen nood, als je plaats te kort komt, het is uitbreidbaar tot 200GB met een micro SD kaartje.
Uit de doos draait dit vlaggenschip op Android 6.0.1

Batterij
De HTC 10 komt met een niet verwijderbare 3000mAh sterke Li-Ion batterij.

Specificaties

HTC 10
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan