Nokia C1.


Inleiding:
Nokia komt in het eerste kwartaal van 2017 met zijn lang besprokennieuwe Smartphone op de markt, dit keer zal hij niet op WindowsMobile draaien, maar op de nieuwste versie van Android, namelijk de7.1.1. Wat mogen we nog verwachten behalve het nieuwstebesuringssyteem. Alle gegevens zijn nog niet binnen, maar je krijgthier nu al een eerste indruk van wat dit vlaggenschip.


Scherm:
De Nokia C1 komt met een 5,5” 1920x1080 pixels groot zijn en is duseen Full HD scherm zijn wat neer komt op een mooie 401PPI.


Camera's:
de Nokia C1 komt met achteraan 2 camera's. Eentje van 16MP en eentjevan 12MP. Er gaan ook heel uitzonderlijk 3 Xenon flitsers ingebouwdzijn. Helaas zijn er momenteel niet meer gegevens over wat op heteerste zicht een top camera zal moeten worden.
De frontcamera is een heel standaard 5MP.


Chipset:
De Nokia C1 krijgt naar verluid een Qualcomm Snapdragon 830 mee aanboord, wat het nieuwste vlaggenschip is van het merk. Hoe hij gaatgeklokt zijn is helaas nog niet geweten, Wel weten we dat hij 4GB RAMmee krijgt en naar verluid zou je de mogelijkheid krijgen tussen32GB, 64GB en 128GB, wat doet vermoeden dat een microkaartslot zalontbreken.


Batterij:
De batterij zal naar verluid een mooie 3210 mAh sterk zijn.


Sensoren:
Nog niet gekend, maar een vingerprintscanner zal wel tot de normenhoren.


Specificaties:


NokiaC1
 
Bovenaan Onderaan