Status
Niet open voor verdere reacties.
(gerucht) HTC X10


Inleiding:
HTC die momenteel de Pixel en de Pixel XL in productie heeft en diehet goed doet komt met een nieuw toestel die onder de HTC 10 komt endus een midrange Smartphone word. De prijs is nog niet gekend net alseen aantal specificaties. Want het gaat nog maar over een gerucht,maar dit is het pre stadium van de aankondiging. Dus hij komt er wel,enkel nu nog niet. Verwacht het eerste kwartaal van 2017.


Scherm:
De HTC X10 komt met een 5,5” scherm in een heel mooie resoultie van1920x1080 pixels wat neerkomt om een heel mooie 401PPI en krijgtondermeer ook het uit eigen huis Super LCD scherm. Geen enkel andermerk krijgt zo een Super LCD scherm.
Verder krijgt dit mooie toestel ook nog eens Corning Gorilla Glassmee, maar welke versie is nog niet gekend.


Camera's:
De HTC X10 komt met achteraan een mooie 13MP camera met een grotelens van 28MM met een mooie f/2.0 met OIS(beeldstabilisatie) Dual LEDflitser in dual tonen.
Verder komt het met volgende eigenschappen, Geo-tagging, aanraakfocus, gezichts detectie, panorama en HDR.
De front camera is er eentje met een mooie 8MP.


Chipset:
De HTC X10 komt met een Mediatek Helio P10 processor, wat helemaalniet mis is voor een midrange toestel het is geconfigureerd in Octacore 4x1.0 Ghz Cortex-A53& 4x1,8GHz Cortex-A53 met eenMali-T860MP2. Verder krijgt het toestel ook nog eens de steun van 3GBRAM en een inter geheugen van 32GB dat uit te breiden valt doormiddel van een micro SD kraartje.
Helaas word dit toestel uit de doos uitgevoerd met een oudere Android6 Marshmallow


Batterij:
De HTC X10 komt met een niet verwijderbare Li-Ion batterij.
Sensoren:
Accelratormeter, Gyro, Proximty en Kompas.


Specificaties:


HTCX10
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan