Status
Niet open voor verdere reacties.
General Mobile M5 plus

Indeling:
General Mobile is een Turks merk van Smartphones en de M5 is hun tweede toestel dat ze op de markt brengen. Belangrijk gegeven is hier dat dit toestel op Android One werkt. Dit is een kale Android versie gebaseerd op Android 6 en je krijgt er net als de Nexus toestellen de updates van Google mee en niet van de leverancier. Wat een heel sterke troef is van deze Turkse Smartphone. Zijn er nog meer zaken die je over de brug kunnen doen komen om voor dit toestel te kiezen? Ja die is er, bv zijn prijs is 299€, en voor die prijs kan je weinig betere toestellen vinden of je moet bij de Chinezen gaan kijken, om een toestel die aan deze eisen voldoen te vinden aan die prijs.

Scherm:
De GM M5 heeft een heel scherp en natuurgetrouwe beeldweergave op zijn 5,5” grote scherm in een resolutie van 1920x1080 pixels, wat u een mooie 400PPI oplevert dankzij het Full HD scherm van deze Phablet.
Ter bescherming tegen vuil en krassen krijgt deze GM M5 het allom gekende Corning Gorilla Glass 4 mee. Wat ook een zeldzaamheid is in deze prijsklasse.

Camera’s:
Dit toestel krijgt zowel vooraan als achteraan camera met evenveel pixels.
Achteraan prijkt een mooie 13MP camera en krijgt een Dual tonen Dual LED flitser mee aan boord, welke instellingen er mogelijk zijn kan ik helaas niet vinden.
Vooraan prijkt er eveneens een 13MP camera en krijgt ook een flits mee.

Chipset:
Deze telefoon krijgt een mooie krachtige Qualcomm Snapdragon 617 mee aan boord geconfigureerd in 1,5GHz 64bit quad core en een zuinigere 1,2GHz quad core processor voor het lichtere werk te verichten, maar daarbij krijgt deze GM M5 de hulp van maar liefst 3GB RAM en krijgt een intern geheugen mee aan boord van maar liefst 32GB dat eveneens uit te breiden is door middel van een micro SD kaartje tot 128GB.
Uit de doos draait deze GM M5 op Android One , dat eigenlijk een budget versie is van Android, maar dan met alle voordelen van een Nexus toestel, want je krijgt er meteen alle beveiligings updates er bij.

Batterij:
Deze mooi vormgegeven GM M5 krijgt een mooie batterij mee aan boord met een capaciteit van 3100mAh. Maar die gaat jammer genoeg niet te heel lang mee on screen, door het scherm dat niet erg zuinig omspringt met energie.

Specificaties:
General Mobile M5 plus.

Hij is reeds te bestellen bij bol.com
bol.com | General Mobile GM 5 Plus d | Elektronica
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan