Macrium Reflect Free

Macrium Reflect Free 7.3.5321

Geen toestemming om te downloaden Word gratis Lid

Af en toe een back-up van uw pc maken is een heel goed idee: er is geen betere manier om uw waardevolle bestanden te beschermen tegen hardwarefouten, virusaanvallen en andere gegevensrampen. Maar het is belangrijk om het goed te doen.


Het uitvoeren van een eenvoudige op bestanden gebaseerde back-up is bijvoorbeeld snel, maar alleen omdat u waarschijnlijk zoveel achterlaat: e-mails, contacten, browserfavorieten, digitale foto's, muziek, lettertypen, Windows- en applicatie-instellingen, Office-add-ons , browserextensies - de lijst gaat maar door.


Gebruik echter Macrium Reflect - Free Edition en het programma maakt een volledige afbeelding van uw volledige harde schijf. Dit duurt langer en je hebt waarschijnlijk een tweede harde schijf nodig om de afbeelding vast te houden, maar als er in de toekomst een ramp plaatsvindt, zul je het verschil waarderen. U hoeft Windows of uw applicaties niet opnieuw te installeren of verloren gegevens te herstellen: start gewoon op vanaf de herstelschijf van het programma, herstel de back-up en uw pc zal binnen een uur of twee weer normaal werken.


Het programma is gebruiksvriendelijk en beperkt back-upproblemen tot een minimum. Ondersteuning voor de Volume Shadow Copy Service van Microsoft betekent dat het bijvoorbeeld een image van de harde schijf kan maken terwijl u uw pc blijft gebruiken. Met een ingebouwde planner kunt u back-uptaken uitvoeren, zelfs als u er niet bent. Krachtige compressie houdt de backupimage zo klein mogelijk, waarna deze kan worden opgeslagen op netwerk-, externe of netwerkstations en zelfs op dvd (er is een ingebouwde cd / dvd-pakketschrijfmachine, dus er is geen extra brandsoftware vereist).


Met Macrium Reflect - Free Edition kun je ook een opstartbare, op Linux gebaseerde reddings-cd met netwerkondersteuning maken. Als uw pc in de toekomst niet meer start, kunt u hier vanaf opstarten en deze gebruiken om uw laatste back-up te herstellen. Maar als je maar een paar bestanden nodig hebt, dan kan het programma dat ook aan. Met slechts een paar klikken kunt u een afbeelding bijvoegen, erin bladeren naar de bestanden die u nodig hebt en ze vervolgens weer naar uw harde schijf kopiëren - het gaat allemaal heel snel en gemakkelijk.


Alles veranderde met Macrium Reflect versie 5, die drie maanden na de upgrade van de betaalde edities arriveerde, had een volledig opnieuw ontworpen gebruikersinterface die nu slepen en neerzetten en nieuwe wizards ondersteunt. Het beschikte ook over volledige mogelijkheden voor het klonen van schijven, geplande beeldvorming, grootte wijzigen en opnieuw ordenen van partities bij herstel en de mogelijkheid om back-upbestemmingen te roteren zodat meerdere back-ups kunnen worden bewaard.


Met de vorige versie 5 konden gratis gebruikers voor het eerst een Win PE-gebaseerde reddingsschijf maken, hoewel alleen de aangepaste optie - die een download van 1,7 GB inhoudt - beschikbaar is. WinPE-ondersteuning zorgt ervoor dat USB 3.0-schijven kunnen worden herkend in de herstelomgeving.


Wat u hier niet krijgt, is directe back-up van bestanden of mappen, ondersteuning voor Windows Server, differentiële of incrementele back-ups. Ze zijn gereserveerd voor de commerciële versie. Maar als je een extra harde schijf hebt en je wilt gewoon snelle, gemakkelijke back-ups van afbeeldingen, dan kan Macrium Reflect - Free Edition de ideale keuze zijn.

img7File.png


img5File.png


img3File.png


Freeware
Besturingssystemen: Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8
Auteur
Tuts
Downloads
3
Weergaven
38
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

 • SPAMfighter
  SPAMfighter
  De software, in samenwerking met Microsoft, is snel geïnstalleerd, is beschikbaar in het Nederlands.
 • Aimp
  Aimp
  Multi-functionele HQ audio speler.
 • Zortam Mp3 Media Studio
  Zortam Mp3 Media Studio
  Mp3 Media Studio is een alles-in-één mp3-applicatiesuite
 • TagScanner
  TagScanner
  TagScanner is een multifunctioneel programma voor het organiseren en beheren van uw muziekcollectie.
 • Mozilla Thunderbird
  Mozilla Thunderbird
  Thunderbird
Bovenaan Onderaan