Calibre

Calibre 7.11

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Is uw verzameling e-books een ongeorganiseerde puinhoop van verschillende formaten en concurrerende kijkers? Het hoeft niet zo te zijn. Calibre is een hulpmiddel voor het beheren van e-books dat snel orde in de situatie zal brengen en u zal helpen meer uit het formaat te halen, en (als u er een heeft) uw draagbare e-book reader.

2022-04-01 11_52_13-Window.jpg


Het proces begint door het programma uw e-booksbibliotheek te laten organiseren. Wijs Calibre naar uw bestanden en het zal snel (en bijna automatisch) een database rond uw verzameling bouwen, metadata zoals omslagen downloaden voor extra visuele aantrekkingskracht. U kunt uw boeken vervolgens sorteren en doorzoeken op titel, auteur, publicatiedatum, waardering, aangepaste tags en meer, zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft.

Calibre kan dan ook uw boek meteen weergeven, zolang het niet DRM-beveiligd is, met een geïntegreerde viewer die alle belangrijke formaten verwerkt en functies ondersteunt zoals inhoudsopgave, CSS, afdrukken, zoeken, ingesloten lettertypen en meer. In de plugin-bibliotheek (die best indrukwekkend is !) vind je ook een plug-in die je na activering toelaat DRM-beveiligde boekbestanden in de bibliotheek in te laden, waarna ze onbeperkt kunnen gelezen worden binnen en buiten Calibre.


U krijgt ook een uitgebreide conversietool die documenten converteert naar alle belangrijke e-bookformaten (CBZ, CBR, CBC, EPUB, FB2, HTML, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, TCR, TXT) naar een van de twaalf standaardindelingen (EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, PDB, PML, RB, PDF, TCR, TXT).


En er zijn veel verrassende extra's. Calibre kan automatisch nieuws ophalen van bijvoorbeeld websites of RSS-feeds, en de resultaten vervolgens opmaken tot een eBook. Een krachtige synchronisatietool werkt met veel verschillende apparaten, van speciale e-bookreaders zoals de Kindle tot Android-telefoons en de iPhone. En het programma bevat zelfs een geïntegreerde webserver waarmee je overal ter wereld vanuit een browser toegang hebt tot je e-bookcollectie.
En zoals hogerop vermeld kan je er DRM-beveiligingen mee verwijderen.

Taal: onze download verwijst naar de versie in het Nederlands, maar er is een versie beschikbaar in Engels.
Besturingssystemen: Windows 11, Windows 10, Windows 8 en 8.1. Let op : Windows 7 gebruikers dienen de oudere versies van Calibre te installeren. Deze is beschikbaar onderaan hun downloadpagina...

Type software : Freeware

Besturingssystemen Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Auteur
Ivan
Downloads
65
Weergaven
2,311
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Ivan

Laatste updates

  1. Software-update: Calibre

    Nieuwe functies Kindle-stuurprogramma: Ondersteuning toegevoegd voor het verzenden van...
  2. versie 7.8.0

    Nieuwe functies * E-bookviewer: Markeer paneel: Filtering van de getoonde hoogtepunten op type...
  3. versie 7.4.0

    Nieuwe functies Add support for the Supernote A6X2 Narrow layout: Place the cover browser above...
Terug
Bovenaan Onderaan