Calibre

Calibre 5.33

Geen toestemming om te downloaden
Is uw verzameling e-books een ongeorganiseerde puinhoop van verschillende formaten en concurrerende kijkers? Het hoeft niet zo te zijn. Calibre is een hulpmiddel voor het beheren van e-books dat snel orde in de situatie zal brengen en u zal helpen meer uit het formaat te halen, en (als u er een heeft) uw draagbare e-book reader.


Het proces begint door het programma uw e-booksbibliotheek te laten organiseren. Wijs Calibre naar uw bestanden en het zal snel (en bijna automatisch) een database rond uw verzameling bouwen, metadata zoals omslagen downloaden voor extra visuele aantrekkingskracht. U kunt uw boeken vervolgens sorteren en doorzoeken op titel, auteur, publicatiedatum, waardering, aangepaste tags en meer, zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft.


Calibre kan dan ook uw boek meteen weergeven, zolang het niet DRM-beveiligd is, met een geïntegreerde viewer die alle belangrijke formaten verwerkt en functies ondersteunt zoals inhoudsopgave, CSS, afdrukken, zoeken, ingesloten lettertypen en meer. In de plugin-bibliotheek (die best indrukwekkend is !) vind je ook een plug-in die je na activering toelaat DRM-beveiligde boekbestanden in de bibliotheek in te laden, waarna ze onbeperkt kunnen gelezen worden binnen en buiten Calibre.


U krijgt ook een uitgebreide conversietool die documenten converteert naar alle belangrijke e-bookformaten (CBZ, CBR, CBC, EPUB, FB2, HTML, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, TCR, TXT) naar een van de twaalf standaardindelingen (EPUB, FB2, OEB, LIT, LRF, MOBI, PDB, PML, RB, PDF, TCR, TXT).


En er zijn veel verrassende extra's. Calibre kan automatisch nieuws ophalen van bijvoorbeeld websites of RSS-feeds, en de resultaten vervolgens opmaken tot een eBook. Een krachtige synchronisatietool werkt met veel verschillende apparaten, van speciale e-bookreaders zoals de Kindle tot Android-telefoons en de iPhone. En het programma bevat zelfs een geïntegreerde webserver waarmee je overal ter wereld vanuit een browser toegang hebt tot je e-bookcollectie.
En zoals hogerop vermeld kan je er DRM-beveiligingen mee verwijderen.

Taal: onze download verwijst naar de versie in het Nederlands, maar er is een versie beschikbaar in Engels.
Besturingssystemen: Windows 10, Windows 8 en 8.1. Let op : Windows 7 gebruikers dienen de oudere versies van Calibre te installeren. Deze is beschikbaar onderaan hun downloadpagina...
Type software : Freeware

1630241686003.png


Besturingssystemen Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Auteur
Tuts
Downloads
29
Weergaven
646
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

 • CloneApp
  CloneApp
  CloneApp
 • PDFCreator
  PDFCreator
  Maak snel PDF-bestanden van elk afdrukbaar document
 • AnyBurn
  AnyBurn
  Lichtgewicht CD/DVD/Blu-ray brandtool met veel functies aan boord
 • CrystalDiskInfo
  CrystalDiskInfo
  Een harddisk die kapot gaat kan grote gevolgen voor u hebben omdat de data die erop is opgeslagen.
 • Firefox
  Firefox
  firefox

Laatste updates

 1. Software update: Calibre

  Nieuwe functies Sta het wijzigen van het pictogram toe dat wordt gebruikt voor...
 2. Software update: Calibre

  Nieuwe functies: Boek bewerken: Voeg een tool toe om HTML-tags te transformeren op basis...
 3. Software update: Calibre

  Nieuwe functies Kindle-stuurprogramma: steun de nieuwe Kindle PaperWhite 2021. Voeg...
Bovenaan Onderaan