Macrium Reflect Free

Macrium Reflect Free 8.0.6758

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
zie website achter de downloadlink voor meer details ...
zie website achter de downloadlink voor meer details ...
Belangrijke, volledige remake en restyling.
Maar dezelfde functionaliteit blijft behouden en wordt uitgebreid.

Zie downloadlink voor meer details.
Scroll op de downloadpagina naar beneden en kies voor de optie 'Backup at Home' en dan 'Reflect 8 Free'
Update voor Windows 11

Het reddingsmedium wijst nu automatisch de stationsletter 'C' toe aan het Windows 11-systeemstation.
De reddingsmedia identificeert en labelt Windows 11 nu correct voor 'Fix Boot Problems' en 'ReDeploy'.
Als dit probleem u treft, maak dan na het updaten nieuwe reddingsmedia aan.

Server Plus-updates

De wizard Mailbox herstellen kan soms crashen als de geback-upte Exchange-database corrupte of ongeldige binaire gegevensstructuren bevat. Dit is opgelost.
Op Exchange 2013 of later kan filteren op datum ertoe leiden dat sommige e-mails niet worden weergegeven, zelfs als ze binnen het geselecteerde datumbereik vallen. Dit is opgelost.
Verschillende foutmeldingen zijn nauwkeuriger gemaakt.
Het is niet langer mogelijk om de wizard Mailbox herstellen in een inconsistente staat te krijgen door op besturingselementen te klikken terwijl de wizard mappen herstelt of laadt.

Reddingsmedia

De Rescue Media Wizard zou geen door de gebruiker geleverde stuurprogramma's kunnen toevoegen als er een recentere versie van hetzelfde stuurprogramma beschikbaar was in de Windows-stuurprogrammaopslag. Dit is opgelost.

Bewaarwaarschuwing

De waarschuwing voor het voltooien van de back-up, wanneer het opschonen van de retentie alle back-ups verwijdert voordat de back-up werd uitgevoerd, werd niet onderdrukt als de bewaarregels expliciet waren ingesteld om 1 volledig te behouden. Dit is opgelost.

Verscheidene

Verschillende kleine fixes en wijzigingen om Macrium Reflect te verbeteren.
Wat is er nieuw in 7.3:

- Macrium-taakplanner
- Macrium Image Guardian (MIG)

Macrium-taakplanner

We hebben onze eigen planner in Macrium Service geïntegreerd om de standaard Windows Task Scheduler (WTS) te vervangen. WTS is al jaren de enige methode voor het plannen van Macrium Reflect-back-ups, maar wordt helaas geplaagd door betrouwbaarheidsproblemen rond zomertijd (DST) -veranderingen en biedt niet langer de kwaliteit van de werking die Macrium Reflect vereist.


De planner die we hebben geïntegreerd, is een directe vervanging en er zijn geen wijzigingen in de functionaliteit, dus de overgang verloopt naadloos. Het is dezelfde planningsengine die wordt gebruikt door Macrium Site Manager en die al vele jaren in productie is, dus u kunt er zeker van zijn dat de planning betrouwbaar is.

Wanneer u Macrium Reflect voor het eerst start na het upgraden van v7.2 of eerder en u bestaande WTS-schema's heeft, ziet u het volgende dialoogvenster wanneer Macrium Reflect start:
  • Leuk
Waarderingen: Mik
Bovenaan Onderaan