Status
Niet open voor verdere reacties.
Opvouwbare Smartphones.


Zowel Samsung als LG worden in de wandelgangen vernoemd als het om opvouwbare Smartphones gaat. Of 1 of beiden of geen 1 met een opvouwbaar toestel op de markt komen is nog niet duidelijk. Maar dat beide merken ermee bezig zijn is wel zo.


Volgens The Korea Herald die vaker goede informatie vrij geeft zou Samsung en LG met opvouwbare Smartphones komen. Ook een informant Evan Blass verteld dit. Al jaren zijn ze ermee bezig, maar tot op heden was er nog niets concreet tot op vandaag.


Volgens de informatie die vrij gekomen is zouden de 2 fabrikanten dit jaar nog met zo een opvouwbaar toestel op de markt komen, al zou het kunnen zijn dat LG vooral zijn technieken zou willen doorverkopen en dan komen de ronkende namen van Apple en Huawei. Of LG zelf zulke toestellen zal gaan produceren is dus nog niet duidelijk, maar de kans is dus wel bestaande.


Samsung die al langer word vernoemd als een producent van opvouwbare toestellen zou echter zijn know how niet te koop aanbieden, maar er zelf mee op de markt komen.


In diezelfde wandelgangen word gesproken over het derde kwartaal voor Samsung en het vierde kwartaal voor LG, al zijn dit echter nog maar geruchten. De tijd zal het uitwijzen of Samsung en of LG dit jaar meteen opvouwbaar toestel op de markt komt.


Wat mogen we nu eigenlijk verwachten van zo een opvouwbaar toestel?


Volgens de geruchten zou het om toestellen met 2 schermen gaan. Aan de ene kant een smartphone scherm en aan de andere kant dan een vouwbaar scherm van maar liefst 7” groot.
Er is echter nog een geruchten lijn die de ronde doet en dat zou gaan om 1 scherm me taan de ene kant een ander scherm in. Dus dat het met effectief 2 schermen gaat is zo goed als zeker, maar dan zou de smartphone anders dicht plooien en is het scherm volledig aan de buitenkant. Eveneens word een 7” scherm als groot scherm.
Over de verdere Hardware, resolutie en zo word helemaal niets gezegd momenteel.
We hebben dus weer iets om verder naar uit te kijken.
 
Laatst bewerkt:
Naar verluid zou Microsoft nu ook met zulke wilde plannen rondlopen. Hun al jaren vernoemde Surface Phone ligt nu bij de instanties om patenten uit te delen en te verdelen. Dus Microsoft is ook duidelijk van plan om met een vouwbaar toestel op de markt te komen.
De wedstrijd wie er als eerste op de markt komt met zo een opvouwbaar toestel is dus volop aan de gang. Wie krijgt het mooiste design en de beste Specificaties? Dat is dus wat nog hoeven te weten.
In de strijd om zulke plooitoestellen ronken de merken Samsung, LG op de eerste 2 plaatsen, maar ook HTC en Nokia worden vernoemd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan