Windows 10 krijgt binnenkort een nieuwe reeks opnieuw ontworpen pictogrammen

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Microsoft is voortdurend bezig met het updaten van hun producten, of het nu gaat om nieuwe functies, beveiligingsfuncties of zelfs gewoon een ontwerp.
windows10.jpg

Microsoft is van plan om Windows 10 een nieuw uiterlijk te geven, te beginnen met het opnieuw ontwerpen van 100 pictogrammen.

Nu lijkt het erop dat ze dichter bij het bereiken van hun doel komen. Uit een opmerking op een openbaar forum bleek dat Microsoft de nieuwe pictogrammen al heeft vrijgegeven en op de taakbalk van gebruikers heeft geplaatst.

Deze nieuwe pictogrammen zijn gebaseerd op het Fluent Design System van Microsoft en zijn momenteel alleen beschikbaar voor de taakbalk.
5i8iqsgzhtb41.png


Helaas zullen live gebruikers deze nieuwe pictogrammen nog niet zien, omdat ze alleen beschikbaar zijn voor gebruikers die deel uitmaken van het Windows Insider-programma . Bovendien heeft Microsoft nog niet alle pictogrammen vrijgegeven, omdat er momenteel slechts een handvol beschikbaar is.
Gelukkig is de snelheid waarmee Windows Insider Builds zich meestal ontwikkelt vrij snel. Als zodanig zou de volgende update over ongeveer twee of drie weken moeten aankomen.
 

PhilipV

Medewerker
Forumleiding
Op basis van de voorbeelden die hierboven gegeven worden heb ik nochtans niet de indruk dat het er duidelijker op zal worden ... Wait and see...
 
Bovenaan Onderaan