Windows 10-installatie zonder Microsoft account niet meer mogelijk vanaf heden ...

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
Microsoft heeft besloten om iedereen te verplichten tot het registreren van je Windows10 … dit telt voornamelijk voor de Lokale Accounts ..
indien jij enkel over het lokale account beschikt en je herinstalleer je Windows dan dient men ook over een Microsoft account te beschikken anders kun je Windows10 niet meer installeren .
*heb je dus géén Microsoft account is het aanbevolen om als nog deze aan te maken ..

lees meer hier over .. https://computertotaal.nl/artikelen...account-verdwenen-uit-windows-10-installatie/
 

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Gelukkig is de oplossing voor het instellen van een offline account relatief eenvoudig. Eigenlijk zit het 'm al in de naam: offline. Tijdens de installatieprocedure vraagt Microsoft je namelijk eerst (als het een wifi-verbinding betreft) om verbinding te maken met het netwerk. Als je dat doet, zal Microsoft je daarna alleen de mogelijkheid bieden om een Microsoft-account in te voeren. Echter, maak je geen verbinding met je wifi-netwerk, dan komt Windows 10 wel met de mogelijkheid om een offline-account te maken.
Gebruik je een computer met een netwerkkabel? Dan volstaat het om gewoon je netwerkkabel uit de computer te trekken voordat je begint met de installatie van Windows 10 Home. Let wel: trek de netwerkkabel er niet uit tijdens de installatieprocedure en met name niet bij het punt waar je het Microsoft-account moet opgeven: de computer loopt hierdoor namelijk vast en kun je deze alleen nog maar met de uit/aan-knop opnieuw opstarten.
bron: https://computertotaal.nl/artikelen...account-verdwenen-uit-windows-10-installatie/
 
Bovenaan Onderaan