Status
Niet open voor verdere reacties.

cve

Medewerker
Forumleiding
Telecom awards.


Elk jaarworden de in dit jaar uitgekomen nieuwe Smartphones op de roostergelegd door zowel een vakjury als door labo-testen.


Voor dit jaarzijn er enkele gevestigde waarden die een award gekregen hebben endan heb je ook nog een heel verrassende in het entry level niveau.


Beste prijsentry level niveau is de WileyFox Swift 2.
Hetentry level niveau is alles wat onder de 200€ tekoop wordaangeboden. Daar is een heel opvallende winnaar uit de bus gekomen.
DeWileyFox Swift 2 is daar DE uitverkorene.
Hier kan je de review vinden vanzowel de WileyFox Swift 2 en zijn grotere broer die voor 40€ meerover de toonbank gaat.
Ditis een heel aangename en een niet te versmaden prijs dat het Britsemerk in de wacht geeft gesleept, want het merk heeft het niet zomakkelijk om aan de man te geraken.


Beste Koopentry level is de Honor 5C
Hier is de prijs gevallen voor de Honor 5C, dit is voor het merk datonder de vleugels zit van Huawei best een aangename onderscheiding.Echter heeft de WileyFox het ervan gewonnen en terecht, want hetChinees ogende interface maakt het niet zo makkelijk om daar jeinstellingen juist te krijgen, verder is dit een heel goedeSmartphone.


Beste Product Mid range Level is de Honor 8.
Het mid range level zijn alle Smartphones die tussen de 200 en de400€ over de toonbank gaan.
Hier is dus de winnaar eveneens een Honor, wat niet raar is. Huaweiprijst zijn toestellen naar hun kunnen en materialen niet zo erg hoogen dat is hun sterkte, maar hun onder geschikte broertje of zusjeHonor is zelfs nog iets goedkoper geprezen als hun grotere Huaweipartner. Hier dus eveneens een heel terechte winnaar al steekt daarterug dat Chinees ogende interface op, wat na dit jaar eindelijk vande baan word geveegd, want sinds de Mate 9 uit gekomen is, is diteuvel opgelost voor de westerse markt.


Beste KoopMid range level is de Motorola Moto G 4 Plus.
In dit level heeft de Motorola het moeten neerleggen tegenover deHonor 8, maar dit maakt dit toestel eigenlijk het niet minder waar omnaar te kijken. De Moto is best een heel goede en kwalteitsvolleSmartphone, die zich niet heeft laten doen. Het merk is nu wel overgenomen door Lenovo, maar moet nog steeds niet inboeten van de tijddat het onder Google zijn vleugels stak.


Beste ProductHigh end level is de Samsung Galaxy S7 edge.
Hier loopt voor de derde keer op rij het allom gekende merk met deprijs weg. Wat een welgekomen waardering is na het batterijenprobleem. Het is een heel mooi en heel snel toestel. Echter kan ikhet moeilijk vinden met hun Touchswich schil om de Android heen. Maarverder is het een meer dan goede telefoon.


Beste KoopHigh end level is de HTC 10
Hier word ook de goede bouwkwaliteit en de premium materialen dieworden gebruikt in dit toestel in de verf gezet. In dit segment ishet niet het snelste toestel, maar de bouwkwaliteit en de premiummaterialen die in het toestel word gebruikt als de premiumbwoukwaliteit echt naar boven komt. Het is het meest precieze inelkaar stekende toestellen merk van Smartphone land. Laat het eenboost geven aan de verkoop die jammer genoeg ondermaats is voor ditpracht toestel.


Bron.
TelecomAwards 2016
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan