Huawei Mate 9

Indeling:
Huawei komt volgens de geruchten in december met een nieuwe Mate, vorig jaar in september kwam de Mate 8 uit en nu naar verluid komt in december de Mate 9 uit. Wat mogen we verwachten van deze nieuwe grootmeester van Huawei?

Scherm:
De nieuwe Mate komt met een gigantisch groot 5,9” groot IPS NEO LCD scherm in een resolutie van 1920x1080 pixels en eindigt daarmee op een vrij magere 373PPI voor een Full HD scherm, maar dat komt natuurlijk door zijn enorme omvang.
Gelukkig krijgt dit enorm stuk glas een goede bescerming mee in de vrom van Cornin Gorilla Glass 4 dat dit grote scherm moet beschermen tegen krassen en vuil.
Dit toestel valt dus ook met grote zekerheid onder de noemer phablet he.

Camera’s:
De Huawei mate 9 komt met een 12MP camera Duals LED flits in Dual tonen, verder word dit toestel voorzien van IOS ( beeld stablilisatie) , autofocus, gezichts/glimlach herkenning, panorama en HDR.
De front camera is een mooie 8MP camera.

Chipset:
De Huawei Mate komt met een octa Core processor, maar kan niet echt hachterhaleen van welke fabrikant, maar ik hoop van hun eigen huis dus een Kirin. Hij word geklokt op 2,6GHz Cortex A53. Dan kan je gaan kiezen, of eentje van 4GB Ram en 64GB intern geheugen , of je gaat voor het maximal van 6GB RAM en 128GB intern geheugen . Dat is op beide modellen wel uit te breiden door middel van een micro SD kaartje tot 128

Batterij:
Dat is nog niet meegedeeld, maar willen ze een dag kunnen volmaken, zal het toch een redelijke batterij moeten meekrijgen.

Specificaties:

huawei Mate 9
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Er zijn enkele dingen meer te weten gekomen.

Camera’s:
Huawei Mate 9 komt met een Dual 20MP f/2.0 camera aan boord met OIS, fase detectie en dual LED flits in Dual tonen. Verder krijgt deze uit de kluiten gewassen camera geo tagging, gezicht en glimach herkenning, panorama en HDR mee aan boord.
De frontcamera is een niet nader vernoemde 8MP camera wat ruim voldoende moet zijn om selfies mee te maken en om mee te videobellen.

Chipset:
De Huawei Mate 9 komt met een uit eigen huis HiSilicon Kirin 960 Processor aan boord geconfigureerd in Octa core en geklokt op 2,6GHz cortex A53. Verder krijg je de kans om te kiezen uit 3 mogelijke configuraties. Of je kiest voor 64/128GB intern geheugen en je krijgt daarbij de steun van 4GB RAM of je gaat helemaal on top en je krijgt dan 256GB intern geheugen en maar liefts 6GB RAM.
Uit de doos draait dit vlaggenschip meteen op Android 7.0

Welke batterij erin steekt is tot op heden nog niet geweten. We houden jullie op de hoogte.
 
Bovenaan Onderaan