neen nog niet , ik kan delen en zie het op mijn FB staan , -maar dan het geheel waarop je het zet - maar als ik afsluit en later terug ga zie ik het niet meer , er komt ook geen bericht zoals vroeger dat het er een berichtje komt dat het te bekijken is
jammer maar helaas ..........