Drie redenen om Android te gebruiken

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
1583848756085.png

Hoewel het misschien waar is dat iPhone in het verleden een voordeel had ten opzichte van Android-apparaten op het gebied van hardware en software, is de kloof tussen de twee in de loop van de jaren dramatisch kleiner geworden. De concurrentie tussen telefoonfabrikanten binnen de Android-markt is zo hevig geworden dat regelmatig nieuwe apparaten worden uitgebracht met een behoorlijk krachtige punch.

Deze apparaten zijn er in veel soorten en maten, en gelukkig voor velen van ons, ook verschillende prijsklassen. Het Android-besturingssysteem heeft altijd zijn voor- en nadelen gehad. Tegenwoordig lijken de nadelen langzaam maar zeker af te nemen en krijgen de profs de aandacht vanwege hun constante verbetering. Hier zijn enkele van de grootste voordelen van het gebruik van een Android-apparaat en waarom u zou moeten overwegen er een te kopen.

Een Lange Lijst Met Games En Apps
Een ding waar velen Android voor hebben geprezen, is de mogelijkheid om games en apps te downloaden die niet rechtstreeks uit de Google Play Store komen. Op Android kunnen gebruikers vrij gebruik maken van app-markten van derden die een selectie van games aanbieden die u anders niet in de Play Store kunt vinden. Op deze manier hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot verschillende soorten websites, zoals online casino's die soms alleen de mogelijkheid bieden om hun app te downloaden via hun website.

Zelfs als we kijken naar de officiële winkels, de iOS App Store en de Google Play Store, kunnen we zien dat de Play Store momenteel veel meer apps en games biedt dan de App Store. Dit betekent dat zelfs als je vanwege beveiligingsproblemen geen onofficiële Android-winkels wilt gebruiken, je nog steeds veel meer opties op Android kunt vinden dan op iOS.
1583849251591.png

Vrijheid Om Uw Apparaat Aan Te Passen
Het is alleen maar logisch dat we willen dat ons apparaat zo goed mogelijk aansluit op onze behoeften. Dit betekent dat we daarvoor vaak wijzigingen moeten aanbrengen in hoe sommige dingen worden gepositioneerd, geordend en hoe ze er in het algemeen uitzien en aanvoelen. Android is de koning van maatwerk. In tegenstelling tot iOS geeft Android gebruikers de vrijheid om wijzigingen aan te brengen in het besturingssysteem, zodat het beter aansluit bij hun persoonlijke smaak.

Een van de grote dingen die dit soort wijzigingen mogelijk maken, is de optie om uw opstartprogramma te wijzigen. Je kunt in de Play Store heel veel apps vinden die je telefoon kunnen veranderen om het als een nieuw apparaat te laten voelen. De vele thema-opties kunnen er ook voor zorgen dat uw apparaat uniek aanvoelt en de perfecte match voor u is.

Een ding dat vaak wordt genoemd als het gaat om aanpassing is widgets. Hoewel Apple op dat vlak aan het verbeteren is en het gebruik van widgets op het tabblad met meldingen toestaat, is Android pionier in het gebruik van widgets en snelkoppelingen en biedt het nog steeds betere toegang tot deze functies.

Een Reeks Hardware Om Uit Te Kiezen
Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor Android kiezen, is vanwege de hardware. Apple geeft één tot twee telefoons per jaar uit, en ze lijken meestal erg op elkaar en bieden prijzen die voor velen misschien te hoog zijn . Geen twee mensen zijn hetzelfde, en dit betekent dat niet iedereen een fan is van het iPhone-ontwerp of de prestaties.

Telefoons die draaien op Android zijn afkomstig van veel verschillende bedrijven. Dit betekent dat er honderden, zo niet duizenden telefoons zijn om uit te kiezen. Deze telefoons kunnen op verschillende prijzen, ontwerpen, functies en prestaties die geschikt zijn voor een gevarieerd publiek.

Lees ook:
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Lang leve Android. Ik ben al jaren fan van die toestellen. Ik weet het al langer wat de voordelen zijn tegenover een IOS toestel hoor. Maar jammer genoeg zijn er velen die denken dat ze er eentje van apple moeten hebben voor ze een "goed toestel" hebben. Ongelijk hebben ze, maar ik ga niet discuteren over welk besturingssysteem ze het fijnst werken vinden.
 
Bovenaan Onderaan