Status
Niet open voor verdere reacties.
Dodgee Mix


Indeling:
Sinds Xiaomi met hun Mi MIX een randloos toestel op de markt gekomen is komen geregeld nieuwe toestellen met randloze toestellen op de markt.Meestal zijn dit toestellen uit het duurdere gamma. Maar nu kan je een toestel kopen rechtstreeks vanuit China, dus moet je er wel enkele weken op wachten alsook douane kosten in invoertaksen betalen.Gezien de duurste versie 170€ kost moet je ongeveer op een 90€ extra kosten rekenen aan douane kosten en invoertaksen. Voor dat geld krijg je een 5,5” voorkant vullend scherm toestel net als de Mi Mix 2, iPhone X, enz wat stuk voor stuk heel dure telefoons zijn met een prijskaartje van rond of meer als 1000€. Wat mogen we nu verwachten van een toestel dat 170€+90€ 260€ moet gaan kosten?
Scherm:
Super AMOLED capactief aanraak scherm.


Afmetingen:
5,5”inch


Resolutie:
1280x 720 pixels wat op een 267PPI neer komt wat erg magertjes is en is hiermee een HD scherm . Maar de Super AMOLED maakt heel veel goed heb ik in een review ergens gelezen. Het zou even goed zijn als een 294PPI LCD scherm met de voordelen van een AMOLED scherm. Het paneel is van Samsung, dus is het wel kwaliteit.


Bescherming:
Corning Gorilla Glass 5


Camera:
Voor een toestel van nog geen 300€ krijg je achteraan een dual camera met een 16MP camera en een 8MP camera. Heel veel informatie word er echter niet bij vermeld behalve dat je 2 x Lossless zoom krijgt en 8x digitale zoom. Het gaat om een Samsung ISOCELL lens. Maar autofocus en aanraak focus zullen wel aanwezig zijn. Er steekt ook een professional mode op, waarmee je de ISO waarde en zo zelf kan gaan instellen.


Chipset:
MediaTek Helio P25


CPU:
Octa-Core 2,5 Ghz Cortex-A53


GPU:
MaliT-880


OS:
Android7.0


Geheugen:
4GB of 6GB RAM en 64 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is door middel van een micro SD kaartje tot 128 GB.


Batterij:
Een door gebruikers moeilijk verwijderbare 3380 mAh sterke batterij.


Sensoren:
Vingerprintscanner vooraan. Proximity,


Bron:
Dogee Mix
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan