Status
Niet open voor verdere reacties.
Blackberry Keyone.


Inleiding:
blackberry is een merk dat eigenlijk over genomen is door het Chinese TCL die ondermeer Alcatel toestellen maakt en op de markt brengt. Blackberry heeft nu terug een toestel met een fysiek klavier op de markt gebracht. Niet zoals de Priv van 2015 waarvan het kantelbaar was, maar nu is het een monoblock toestel met een 4,5” scherm, maar niet in de normale schaalverdeling 16/9 maar in het klassieke 2/3, wat je nu nog ziet inde kleine schermpjes van de klassieke GSM toestellen. Wat mogen we nogg aan verwachten van deze Backberry?


Scherm:
IPS LCD capactief scherm.


Afmetingen:
4,5” inch meteen scherm tot body ratio van slechts 55,9% en dat komt omdat het toetsenbord ook op de voorkant steekt. De bezels zijn daarom niet plots extreem groot.


Resolutie:
1080 x1620 pixel swat een heel mooie 433PPI bied, het is geen Full HD, maar ligt er net onder, maar gezien zijn formaat van 4,5” krijg je daardoor wel een hele mooie PPI waarde. Hoger hoeft zeker niet, want de ambitie om ineen VR bril te gebruiken heeft dit toestel echter niet omwille van het fysieke toetsenbord.


Bescherming:
Corning Gorilla Glass 4.


Camera:
De rear camera is een mooie 12MP f/2.0 camera met Dual LED flitser in dual tonen.Verder krijgt dit toestel fase detectie, auto en aanraak focus, geotagging, panorama en HDR
De frontcamera iseen 8MP f/2.2 breedhoek lens camera.


Chipset:
Qualcomm Snapdragon 625


CPU:
Octa core 2.0 Ghz Cortex-A53


GPU:
adreno 506


OS:
Android 7.1


Geheugen:
3GB RAM en 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is door middel van een micro SD kaartje. Hoeveel juist is nog onduidelijk. De ene geeft aan 256 GB en andere bronnen geven 2 terra aan.


Batterij:
Een door gebruikers moeilijk te verwijderen 3505 mAh sterke Li-ion batterij.


Sensoren:
Vingerprintscanner vooraan, accelerometer, gyro, proximity en kompas.


Specificaties:


BlackberryKeyone
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan