Status
Niet open voor verdere reacties.
Asus Zenphone AR.


Inleiding:
Op het CES in Las Vegas heeft nog een nieuwe telefoon tentoongesteldstaan. Dit keer eentje van Asus. Deze heeft een grote EXTRA tegenoveralle andere Smartphones, namelijk is dit een hele slimmerd. Het iseen Project Tango Smartphone. Dat wil zeggen dat deze vol steekt metsensoren en technologieën. Zo is het mogelijk om met deze telefoonbv een ruimte op te meten door 1 of meerdere sensoren die kunnenafstanden meten. Deze zou u in een dichte mist of bij brand u door dedeur kunnen begeleiden. Ook is deze Smartphone VR klaar. Hij kan dusook heel gemakkelijk op een VR bril gezet worden. Of men daar zit opte wachten is nog af te wachten, maar alle mogelijkheden over ProjectTango zijn mij nog niet gekend, maar het beloofd wel echt the nextlevel te zijn op gebied van Smartphones.
Scherm:
Super AMOLED capactief scherm.


Afmeting:
5,7” met een 72,6% scherm tot body ratio.


Resolutie:
2560x1440 pixels, wat daarmee een QHD scherm is met een mega 515PPI.


Bescherming
Corning Gorilla Glass 4


Camera's:
Deze Asus komt met een 23MP f/2.0 camera met OIS (4_axis) 3x zoom ,fase detectie, autofocus, diepte en bewegings tracking. Verder krijgtdeze camera ook nog Geo-tagging, aanraak focus, gezicht detectie,panorama en HDR mee.
De frontcamera is een niet nader vernoemde 8MP f.2.0 camera.


Chipset:
Qualcomm Snapdragon 821


CPU:
Quad-Core 2x1,6GHz, Kryo & 2x2,35GHz Kryo


GPU :
Adreno 530


OS:
Android 7.0 Nougat.


Geheugen:
4 of 8GB RAM en de keuze uit 32,64,128 en 256GB intern geheugen datuitbreidbaar is tot 256GB door middel van een micro SD kaartje.


Batterij:
Deze Asus ZenPhone AR komt met een niet verwijderbare 3300mAh sterkeof in dit geval misschien wel zwakke Li-Ion batterij. Waarom zwakke,om zijn sterke processor, QHD scherm en niet te vergeten al diesensoren en zijn slimmere inborst komt allemaal op dat batterijtjeterecht.


Sensoren:
Vingerprintscanner (vooraan), accelerometer, gyro, proximity enkompas.


Specificaties:
AsusZenPhone AR
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan