XnView

XnView 2.51.0

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
XnView is een afbeeldingenbrowser, een programma om snel afbeeldingen te bekijken, te benoemen, te wissen, te sorteren en te roteren.
Maar daarnaast kan je het ook gebruiken om snel een diavoorstelling met effecten op je scherm te toveren. Webpagina’s creëren of schermafdrukken nemen behoort ook tot de mogelijkheden.
Met dit programma klik je een map met foto’s aan (add folder), stel je de opties in (bv. all transition effects). Een diavoorstelling met wisselende overgangseffecten start vanzelf. Je kan zo’n diashow ook op een CD branden en aanbieden aan een publiek, bv. leerlingen of ouders.
Andere mogelijkheden: een reeks foto’s omzetten in een webpagina, schermafdrukken maken en in een map plaatsen, een hele reeks foto’s in één keer een nieuwe naam geven, rode ogen wegwerken, afbeeldingen bijsnijden, converteren van JPG naar BMP, PNG, GIF, TIF,…
Bovendien kan je met enkele muisklikken een hele map foto’s herbenoemen of in een webpagina gieten, neem daar nog het eenvoudig verwijderen van rode oogjes bij, het bijsnijden van het formaat en een diavoorstelling met overgangseffecten bij en je weet meteen waarom dit programma de moeite waard is om
te gebruiken.

XnView wordt geleverd als FREEWARE (GEEN adware, GEEN spyware) voor privé- of educatief gebruik (inclusief non-profitorganisaties).

De uitgebreide versie bevat:
Talen: alle talen.
Plug-ins en add-ons: alle
Besturingssystemen: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 10

44655.jpg


4655.jpg
  • Leuk
Waarderingen: Johannes1956
Auteur
Tuts
Downloads
17
Weergaven
406
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

Laatste updates

  1. Software update: XnView

    Wijzigingen in versie 2.51.0: WebP in Slideshow 'map toevoegen' QOI-leesondersteuning...
  2. versie 2.50.4

    periodieke upgrade, geen gedetailleerde info ivm. wijzigingen XnView 2.50.4 fixes: TIFF crash
  3. versie 2.50.3

    XnView 2.50.3 changelog: Rotate dialog & show grid Canvas resize on 1bit picture FITS better...
Bovenaan Onderaan