Item pictogram

Spotnet Classic 1.9.0.9

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
spotnetsearch.png


‘Wat is Spotnet’ is een veel gehoorde vraag onder internetgebruikers. Dit komt onder andere door het feit dat het een FTD alternatief is om uit nieuwsgroepen te kunnen downloaden. Spotnet werkt als een zeer gebruiksvriendelijke nieuwsgroepen indexeerder, aangezien je de verschillende bestanden in nieuwsgroepen gemakkelijk kunt bekijken, vervolgens kunt downloaden, eventueel kunt repareren en zelfs uit kunt pakken.

Om te kunnen downloaden van nieuwsgroepen heb je een usenet provider nodig.
‘Wat is Spotnet’ kan wat dat betreft het best beantwoord worden met een antwoord waarin naar voren komt dat het een zeer compleet pakket is, dat je in staat stelt om gemakkelijk een NZB te downloaden.

Het aanbod van downloads en categorieën in Spotnet is zeer uitgebreid dit kun je zelf ook naar je eigen smaak aanpassen doormiddel van verschillende plugins en modificaties die op ons forum op Spot-Net.nl te vinden zijn. Overigens kunnen gebruikers ook zelf spots toevoegen aan de database.

Als je bepaalde categorieën mist dan kun je deze zelf aan maken via de filters in het linkerdeelvenster. Daarnaast kunnen bezoekers ook reacties achterlaten op een ‘Spot’. Al met al is Spotnet voor usenet-gebruikers een aanrader omdat het op dit moment een totaal pakket is voor gebruikers die met een enkel programma direct toegang krijgen tot het aanbod in verschillende nieuwsgroepen. Spotnet combineert alle usenet onderdelen zoals Zoeken, Downloaden, Repareren en uitpakken binnen één interface. Het enige dat u hoeft te doen, is aangeven welke nieuwsserver u gebruikt en de bijbehorende inloggegevens opgeven.
Auteur
PhilipV
Downloads
16
Weergaven
215
Eerste uitgave
Laatste update

Beoordelingen

0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van PhilipV

Laatste updates

  1. versie 1.9.0.9

    Na enig testwerk bleek het voorbehoud dat op het Spotnet forum werd gemaakt tegen deze versie...
Terug
Bovenaan Onderaan