Listary ... File Explorer op steroïden

Listary ... File Explorer op steroïden 6.2.0

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Listary is een revolutionair zoekprogramma voor Windows en maakt het vinden van uw bestanden en het starten van applicaties razendsnel, zowel voor informele als ervaren gebruikers!

Met Listary hoef je nooit meer het vervelende proces van bladeren door mappen te doorlopen, op zoek te gaan naar de juiste bestandsnamen en opnieuw te zoeken door de beperkte menu's van Windows. Met Listary hebt u slimme zoektechnologie binnen handbereik, zodat u kunt blijven werken zonder de omslachtige Windows-navigatie.

Met een lichtgewicht interface die uw systeem niet belemmert en systeembronnen amper belast, zet Listary Windows Explorer op steroïden. Voor ervaren gebruikers integreert Listary met uw favoriete tools zoals Total Commander, Directory Opus, XYplorer, Xplorer2, WinRAR, FileZilla en nog veel meer!

Met slechts een paar klikken kunt u snel en gemakkelijk:
 • Doorzoek de volledige schijf vanuit elk venster of elke map
 • Vind snel een bestand dat je nodig hebt met een paar korte toetsaanslagen
 • Vind en start direct programma's met een sneltoets
 • Kopieer of verplaats bestanden, naar elke map vanuit elke map, met eenvoudige contextmenuopdrachten
 • Open overal een bestand met een specifiek programma
 • Spring direct van bestandsbeheer naar een doelmap met een simpele toetsaanslag
 • Maak een favorietenlijst met veelgebruikte bestanden en apps voor snelle toegang
 • Klik met de rechtermuisknop op een zoekresultaat voor een robuust actie- en contextmenu
 • Blader snel door uw recente app- en bestandsgeschiedenis om door te gaan met werken waar u was gebleven
 • Zoek op internet met de zoekfunctie voor zoekwoorden van Listary
EN NOG VEEL MEER FUNCTIES ...
Allemaal met eenvoudige toetsopdrachten of een muisklik!

Laten we de meest populaire functies even bekijken ...

Zoeken terwijl u typt
Bekend als een van de krachtigste zoekfuncties van Listary : typ gewoon de naam van het bestand of de map die je nodig hebt, praktisch overal in de Windows OS-omgeving. De functie "Zoeken terwijl u typt" opent onmiddellijk een Listair browservenster met een lijst met overeenkomende bestanden, mappen of apps.

Schijf zoeken
Met 'Schijfzoeken' kunt u snel bestanden en mappen vinden op elke schijf op uw systeem. In plaats van dat Windows standaard één schijf tegelijk moet selecteren, opent u gewoon een Verkenner-venster of begint u in een bestaand venster te typen, en 'Schijfzoeken' vindt precies wat u zoekt, op elke schijf die op uw systeem is aangesloten. En dat gewoon razendsnel.

Start apps
Een van de krachtigste en favoriete voordelen van Listary-gebruikers is de 'Launch App'-functie. Met twee klikken op de Ctrl-toets typt u de naam van het programma of de toepassing die u wilt openen of gebruikt u een shortcut, Enter en Listary opent het programma.
Klik bijvoorbeeld tweemaal op Ctrl en typ 'Word' en Listary opent Microsoft Word. Of typ 'pp' voor PowerPoint, 'ps' voor Photoshop en voila! Listary opent het programma!

En na verloop van tijd wordt het alleen maar beter. Listary gebruikt uw start- en zoekgeschiedenis om zoekresultaten automatisch te verfijnen en te verbeteren, waardoor een nog snellere workflow ontstaat naarmate u deze meer gebruikt.

Snelle schakelaar
Ben je het zat om door een hele reeks open vensters te graven om met bestanden in een programma te werken? Met de Quick Switch-functie van Listary klikt u gewoon op Ctrl + G om direct naar de geopende map te gaan van het bestand waarmee u werkt.

Acties & contextmenu's
In elk Listary-zoekmenu hoeft u alleen maar op de pijl naar rechts te drukken om een geselecteerd bestand of een geselecteerde map te manipuleren. Je ziet meteen het contextmenu van het bestand verschijnen. Van daaruit zijn alle opdrachten van Listary binnen handbereik. Minder klikken betekent een snellere workflow!

Favorieten en geschiedenis
Iets dat nog steeds in Windows ontbreekt, is de mogelijkheid om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot een selectie van uw favoriete mappen en een geschiedenis van eerder geopende vensters. Nu met Listary's functie 'Favorieten en geschiedenis', kunt u mappen toevoegen aan een sectie Favorieten en door de vensterhistorie bladeren met één klik op de knop voor gemakkelijke toegang. Net als de Bookmark-functie in uw favoriete webbrowser.

Commando's
Met behulp van Listary's 'Command'-functies, kunt u een reeks sneltoetsopdrachten gebruiken om snel taken uit te voeren, zoals Open Last Folder, Explore Current Folder, Copy Folder Path, Go To Application Folder, Export List to CSV, Show Hidden Files en meer. Allemaal met een enkele klik of toetsopdracht.

Zoeken op het web en lancering van de website
Met behulp van de krachtige Listary Keyword-engine kunt u uw zoekopdracht rechtstreeks in het opdrachtvenster van Listary typen om een browservenster voor elke website of zoekmachine te starten.
In plaats van te klikken of naar een browser te tikken, hoeft u alleen maar twee keer op Ctrl te klikken om Listary te starten en uw trefwoordzoekopdracht te typen. Bijvoorbeeld: "gg hoe html te schrijven" opent Google-zoekresultaten voor "Hoe html te schrijven" in uw favoriete browser.

Listary bevat een overvloed aan zoektermen voor populaire sites zoals Twitter, Facebook, Wikipedia, Youtube, Bing, Amazon, Google Maps en nog veel meer.

Muis
Net als met een toverstok zwaaien om toegang te krijgen tot alles wat je nodig hebt, kun je met Listary's muisaccessoire overal in de Windows-omgeving dubbelklikken om een krachtig menu te openen met al je meest gebruikte bestanden en mappen, evenals schijfmenu's. Of klik eenvoudig tweemaal op de Ctrl-toets om een werkbalk voor het zoeken op Listary op het scherm te openen.

En dat is nog maar het begin ...
Auteur
PhilipV
Downloads
16
Weergaven
851
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van

 • Free Download Manager
  Free Download Manager
  downloaden van bestanden, websites, torrents etc ...
 • FXSound (DFX)
  FXSound (DFX)
  audio processor en equalizer voor hoogwaardig geluid op PC
 • Process Explorer
  Process Explorer
  Bekijk processen, open bestanden, geheugen met een krachtiger tool dan Taakbeheer
 • Ventoy
  Ventoy
  Maakt een USB stick meervoudig en permanent bootable
 • Filezilla
  Filezilla
  FileZilla is een FTP-client

Laatste updates

 1. versie 6.2.0

  zie download pagina : https://www.listary.com/download
 2. versie 6.0.9

  New: New user interface – Elegant and effective, beauty in every pixel and color New: New search...
Bovenaan Onderaan