DiskSavvy

DiskSavvy 15.1.16

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
DiskSavvy is een veelzijdige gratis analysetool die u precies kan laten zien hoe uw harde schijfruimte wordt gebruikt.


Klik op de knop Analyseren, kies precies wat u wilt dat het programma onderzoekt - mappen, stations enzovoort - en het zal aan de slag gaan. De resultaten verschijnen dan terwijl Disk Savvy ze produceert, dus u hoeft niet lang te wachten tot er nuttige informatie beschikbaar is.


Standaard ziet u de mappen op uw harde schijf die de meeste ruimte innemen, bijvoorbeeld: op onze test-pc was dit de map Gebruikers, die verantwoordelijk was voor 46% van onze schijfruimte vereisten. Als je iets soortgelijks ziet, kun je meer te weten komen door op die specifieke map te dubbelklikken, en Disk Savvy zal je dan de mappen eronder laten zien, en hun schijfruimtevereisten, zodat je kunt inzoomen op het probleem.


Als alternatief kunt u het schijfgebruik ook bekijken op bestandsextensie of bestandstype. Een andere optie onthult uw harde-schijfverbruik op bestandsgrootte, terwijl anderen hun rapporten ordenen op aanmaak, wijziging of laatste toegangstijden, die u een beter inzicht kunnen geven in het gebruik van de harde schijf van uw systeem.


En als u wilt opschonen, kan Disk Savvy daar ook helpen, met opties om uw geselecteerde bestanden te verwijderen, of te comprimeren en ze naar een veilige back-uplocatie te verplaatsen.

Besturingssystemen: Windows 10, Windows 7 (32-bits), Windows 8
Freeware
Taal: Engels

578586.jpg


Screenshot 2021-10-01 at 07-51-41 DiskSavvy 13 9 14 - Software reviews, downloads, news, free ...png
Auteur
Ivan
Downloads
12
Weergaven
439
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Ivan

Laatste updates

  1. versie 15.1.16

    technische actualisering
  2. versie 14.2.26

    periodieke update
Terug
Bovenaan Onderaan