Artweaver

Artweaver 7.0.8

Geen toestemming om te downloaden
Bij het kiezen van een grafisch pakket is het belangrijk om de juiste tool voor de klus te selecteren. Kies voor een te basaal programma en het kan zijn dat u niet over alle tools beschikt die u nodig heeft, terwijl het kiezen voor een programma dat geavanceerder is, een steile leercurve en hoge kosten met zich meebrengt. Artweaver positioneert zichzelf netjes tussen de twee, omdat het zowel krachtig als direct toegankelijk is voor gebruikers van alle niveaus.

1610437258671.png


Volledige ondersteuning voor lagen en een breed scala aan penselen, samen met een reeks effectfilters, betekent dat Artweaver je alles biedt wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met creatieve ondernemingen. Penselen zijn zeer configureerbaar, zodat ze kunnen worden aangepast aan zeer specifieke taken, terwijl ondersteuning voor transparantie en het Photoshop PSD-formaat betekent dat het niet alleen mogelijk is om zeer indrukwekkende resultaten te genereren, het is ook mogelijk om te werken met bestanden die zijn gemaakt in andere programma's .


Een grafisch tablet kan worden gebruikt met Artweaver om meer controle over de aangeboden tools mogelijk te maken, en voltooide projecten kunnen worden opgeslagen in verschillende populaire formaten. Upgraden naar de betaalde Plus-versie van het programma voegt ondersteuning toe voor Photoshop-plug-ins en het opslaan en afspelen van gebeurtenissen op het scherm - dit kan worden gebruikt om technieken aan anderen te demonstreren. Met de Artweaver Plus kunnen grote documenten worden gemaakt en is een grote mate van controle over penselen beschikbaar.

Freeware
Besturingssystemen:Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8
Auteur
Ivan
Downloads
1
Weergaven
15
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Ivan

Bovenaan Onderaan