Advanced Renamer

Advanced Renamer 3.95

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 

Advanced Renamer​

In batch hernoemen van bestanden in Windows.

Advanced Renamer screenshot

'Advanced Renamer' is een programma om ganse reeksen bestanden en/of folders in één keer te hernoemen. Die hernoemoperatie kan door het aangeven van 'methodes' in erg grote mate gemanipuleerd en gestroomlijnd worden.

Het opzetten van die batch jobs is erg makkelijk. Er zijn maar liefst 14 verschillende methodes voor handen om namen, eigenschappen, tijdsaanduidingen en andere metadata te hernoemen. Je kan ook op basis van de informatie in die bestanden op een makkelijke manier bestanden overbrengen naar of copiëren naar andere locaties.

In simulatiemode kan je bekijken of het resultaat je bevalt voor de operatie werkelijk uitvoert. En zelfs als je na de naamswijzigingen van mening verandert kan je op basis van de batchdefinitie de ganse operatie terugdraaien.

Beeld

Deze batch renamer is een prachtig tool om je digitale foto's te herschikken en reorganiseren, zowel voor professionelen als amateur fotografen. Daarbij helpt de thumbnail modus om het goede overzicht te verkrijgen dat nodig is om dit proces met maximale controle te laten verlopen.

GPS data

Indien je beelden ook GPS data bevatten kan je die ophalen en aanwenden in het hernoemen van de bestanden. De coordinaten worden gebruikt om gegevens op te halen uit een databank met steden, landen, plaatsnamen die maar liefst 100,000 steden en plaatsen van de ganse wereld bevat.

Muziek bestanden

MP3 en andere formaten kan je opruimen en helder klasseren door gebruik te maken van de ingebouwde ID3 gegevens uit dit soort bestanden.

en nog veel meer om te ontdekken...
  • Leuk
Waarderingen: stekel64
Auteur
PhilipV
Downloads
16
Weergaven
638
Eerste uitgave
Laatste update

Beoordelingen

0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van PhilipV

Laatste updates

  1. versie 3.95

    Windows 11
  2. Versie 3.88

    Advanced Renamer 3.88.1 - 20. july 2021 + Added tag <GPS Country Short> + Better support for...
Terug
Bovenaan Onderaan