Internet Algemeen RAT Gehackt

Beste Wat kan je doen wanneer iemand u gehackt heeft met het remote access trojan virus.
Ben zelf geen computer specialist.
Mvg Patrick
 
Grove maar zekere oplossing is uiteraard : herinstallatie van Windows na volledige reformat (of partitie hermaken) van je schijf.
Moet je wel alles herinstalleren.

Zeker het proberen waard : een goede virusscanner erop los laten en zien of die je vertelt dat er eventueel iets te repareren valt.

Hoe weet je dat het precies om een virus zou gaan ? en hoe kom je aan die naam?
 

blijkbaar zijn er personen die het leuk vinden om iets meer te geven dan hulp op afstand ...
een ' smet ' voor betrouwbare personen, jammer.
 
Beste Wat kan je doen wanneer iemand u gehackt heeft met het remote access trojan virus.
Ben zelf geen computer specialist.
Mvg Patrick
Ik kreeg een email met een hele tekst in het rood en zwart ,met ene hele uitleg dat ze mijn pc hadden overgenomen en dat ik 500 dollar in bitcoins moest betalen ,anders zouden ze al mijn gegevens vrijgeven op het internet, de mail stelt eigenlijk niet veel voor die kan iedereen opstellen, maar bovenaan in die mail staan mijn gegevens en paswoord in ,dus ik hechte daar wel veel aandacht aan ,en ik had al twee keer een nieuw wachtwoord moeten aanmaken voor Telenet, omdat deze mijn account had geblokkeerd omdat er een verachte inlog was geweest.
Mvg Patrick
 
maar wat #2 zegt ,dat zou ik ook aanraden !!!!

Avast antivirus is een goede antivirusprogramma. ik heb er voor betaald, je kan het ook gratis gebruiken van maken ,met betalen krijg je meer opties. ik ben er erg tevreden van de antivirus bescherm.
een goed wachtwoord en een Verificatie in 2 stappen kan ook helpen om een account te beveiligen.
bij Telenet ga dat nog niet maar een sterk wachtwoord door Google laten maken dat gaat wel .

1708123282746.pngdit wil ik delen met jullie
een kleine maand geleden hebben ze mij op de trein gehackt via mijn smartphone en op facebook hacksoftware geplaatst via mijn facebook account .

1708122079692.png
 
Ik heb ook deze melding al een paar keer gekregen ommidelijk, ALT Ingedrukt HOUDEN + F4 MEERMAALS INDRUKKEN ALLE VENSTERS ZULLEN SLUITEN
anders kan je die venster(s) niet sluiten ik heb daarna een scan uitgevoerd met mijn antivirus+ malwarebytes en heeft niets gevonden.
MV.G Guido.
 
Terug
Bovenaan Onderaan