Plane Finder

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Plane Finder doet precies wat je van een app met een dergelijke naam verwacht: vliegtuigen vinden. Op een kaart zie je talloze vliegtuigen vliegen, en als je er een selecteert krijg je er uitgebreide info over te zien. Net zoals Flightradar kun je ook je camera gebruiken om overvliegende vliegtuigen te spotten. Via meldingen kun je een vliegtuig selecteren en houdt de app je op de hoogte als een vliegtuig in de buurt of in de lucht is.

Stel dat je vrienden hebt die naar Rome vliegen en vanmiddag om 16:25 uur aankomen. Via de app kun je dan het vliegverkeer op de route Brussel - Amsterdam in de gaten houden en steeds volgen waar de vlucht zich bevindt. Je kunt zelfs bijna realtime zien wanneer de landing wordt ingezet, zodra het vliegtuig hoogte begint te minderen. Plane Finder toont op een kaart welke vliegtuigen in een bepaalde regio boven het luchtruim cirkelen. Tik je erop, dan krijg je vluchtnummer, vertrekplaats en bestemming, vluchtstatus, snelheid, hoogte, richting, vliegtuigtype en -fabrikant en nog veel meer gegevens te zien. Je kunt bij elk vliegtuig aanvullende informatie opvragen, zoals de datum van registratie, model- en serienummer, eerste vlucht en een technische tekening.

Plane Finder is handig voor mensen die familie en vrienden op vakantie willen volgen, afhalers en mensen die gewoon benieuwd zijn naar het vliegverkeer. De echt professionele vliegtuigspotters kunnen extra kaarten kopen, bijvoorbeeld van de Amerikaanse luchtvaartorganisatie

Je hebt een betaal versie deze kost 5,49€ https://itunes.apple.com/nl/app/apple-store/id336477530?mt=8
Of de gratis waar je wel reclame in ziet https://itunes.apple.com/be/app/plane-finder-lite/id361273585?mt=8

De free versie
unnamed.jpg
 

Bijlagen

  • unnamed1.jpg
    unnamed1.jpg
    65 KB · Weergaven: 57
Bovenaan Onderaan