Als ik een mail verplaatst naar de map verwijderde items is de mail gelijk weg.(verwijderd gelijk)
Jammer als ik iets wil terug halen.
Hoe kan ik de instellingen veranderen.
 
Kijk eens in je instellingen van Outlook 2013 of er een vakje is aangevinkt verwijderde items verwijderen bij afsluiten . Als dit is aangevinkt worden verwijderde items automatisch verwijderd bij afsluiten . Vink je dit niet aan, kun je handmatig verwijderen .
 
Bovenaan Onderaan