Opgelost Office voor mac

Status
Niet open voor verdere reacties.

ritte

Steunend lid
Vip Lid
Ik heb office 2016 voor mac air gekocht, bij Licentiepromo+- 39 euro, ik kan die niet activeren,Licentiepromo gebeld, kon mij niet. helpen ,dan maar naar MICROSOFT
getelefoneerd hebben mij 1,5 uur geholpen ,en uiteindelijk hebben ze mij niet kunnen helpen en mijn geld krijg ik ook niet terug van LICENTIEPROMO heeft iemand goede raad
 
nee niks terug gekregen,ze zeggen dat ze bij MS staand ik heb ze gekregen, echter als je pc formateerd,moet je opnieuw bellen naar MS heb ik gedaan ,1,5 uur samen en kreeg ze niet meer geactiveerd ,nochtans alles gedaan zoals het moet, oude installatie verwijderen,Bibliotheek leegmaken, alle sporen die op je Mac staan verwijderingen niet gelukt,MS had het besluit ,de oorzaak ligt bij de verkoperde verkoopt nu nog altijd office 2016 terwijl updaten gestopt is, hij staat op FB
 
Je bent dus opgelicht ! Geen idee wat je daartegen nog kan doen.
Ik huldig alleszins het principe : als het te mooi (=goedkoop) is om te geloven, is het meestal ook niet waar.
 
Hé, dat wist ik niet wat jackdefles schreef, maar hij heeft helemaal gelijk, Microsoft heeft de ondersteuning van Microsoft Office 2016 voor Mac gestopt op 13 oktober 2020.
Zie dit artikel: https://www.onemorething.nl/2020/06/ondersteuning-office-2016-voor-mac-stopt-oktober/
En lees hier de informatie van Microsoft over Microsoft Office 2016 voor Mac: https://support.microsoft.com/nl-nl...be5-918d-a514068d0056?ui=nl-nl&rs=nl-nl&ad=nl

Op de datum dat ritte Office 2016 voor Mac kocht (bij Licentiepromo voor +- 39 euro) werd die versie dus al niet meer ondersteund door Microsoft. Misschien dat hij Office 2016 daarom ook niet kon activeren?
Wel raar dat de medewerker van Microsoft die ritte probeerde te helpen, ook niet wist dat de ondersteuning door Microsoft al gestopt was.
========================
De lezers van dit topic die Microsoft Office 2016 op hun Windows pc gebruiken, hoeven niet ongerust te worden. Het bovenstaande (het stoppen van de ondersteuning op 13-10-2020) geldt niet voor de Windows versie van Office 2016. Die zal beveiligingsupdates blijven ontvangen tot 14-10-2025. Dat is dezelfde datum waarop de uitgebreide ondersteuning voor Office 2019 voor Windows zal stoppen.
Bron: https://support.microsoft.com/nl-nl/lifecycle/search/914
 
Ik gebruik Office al 20 jaar of meer je bent er zo vertrouwd mee ,want anders is er een alternatief LibreOffice en dat is gratis, ik heb een kleine storting gedaan om die mensen te steunen maar dat kan ook gratis gebruikt worden ook op Mac ,maar ik moet eerlijk zeggen ik werk daar niet zo graag mee
 
We willen hier als leverancier toch graag op reageren. Wij maken ons sterk dat elke klant bij ons zijn licentie zal geactiveerd zijn. Wij geven hier ook 100% garantie op en betalen terug met de glimlach als de licentie niet zou werken. Daarom dat wij ook al zo lang bestaan en dat we meer dan 3000 perfecte reviews van onze klanten kunnen meegeven.
In dit geval zijn mijnheer zijn licenties perfect geactiveerd en omgeruild in zijn Microsoft Account. Dit is een screenshot (redacted) van zijn account die hij ons zelf heeft doorgestuurd de dag na de aankoop. Daarop kan u zien dat de licentiesleutels perfect zijn omgeruild door Microsoft in zijn account want het is dan ook een binded licentie. Mijnheer heeft enkel problemen om zijn Office te installeren omdat hij nog veel andere problemen en andere office installaties (365 Family) had op zijn systeem. Mijnheer probeert dit dan ook op ons te verhalen, maar dat kunnen we spijtig genoeg niet weerhouden omdat de licenties perfect in orde zijn. We hebben zoveel mogelijk support gegegeven als we konden, maar mijnheer heeft deze op een bepaald moment geweigerd.

Wij lezen ook in de thread dat het niet zou werken omdat Apple en Microsoft de ondersteuning van Office 2016 op Mac heeft stopgezet. Dit is niet correct. Het is waar dat de ondersteuning is stopgezet (geen technische updates meer) en dat ze heel agressief op Mac's pushen naar een Office 365 abonnement maar de software kan perfect geïnstalleerd en gebruikt worden. Er zijn nog miljoen mensen die deze versie op Mac gebruiken. Uiteraard raden wij Office versie 2019 aan, maar dat is de keuze van de klant.




2020-12-03 10_12_09-Postvak IN - info@licentiepromo.be - Outlook.png
 
@Licentiepromo

Bedankt voor je reactie.
Wat de activering betreft heeft u absolute duidelijkheid geschapen ... over de interactie tussen hemzelf en jullie support kunnen wij uiteraard geen uitspraken doen.
Er zijn (zie FB) wel meer mensen met klachten over onduidelijkheid, lange discussies en vele pogingen maar dat kan even zo goed aan Microsoft liggen die het soms ingewikkeld kan maken.

Wat ons blijft verbazen is dat MS ons lid blijkbaar niet kon of wou helpen met de mededeling dat de support op dit product gestopt is, terwijl jullie ervan uitgaan dat zij die support nog wel zouden moeten geven. Blijkbaar interpreteren jullie het commerciële model van MS op een verschillende wijze.

De essentiële vraag is uiteraard of het opportuun is een product waarop de technische ondersteuning is gestopt (wat jullie dus zelf aanhalen, zie hierboven) nog te aan te bieden zonder dit te melden aan de eventuele klant ! Dat zou een verklaring kunnen geven voor de inderdaad héél lage prijs, maar wordt verzwegen. Dat vinden wij alvast een beetje 'grijs' ... :confused:
 
Beste beheerder, ook daar willen we graag op antwoorden.

Het is niet correct dat Microsoft hem niet heeft willen helpen. Zoals door uw lid zelf geschreven heeft hij anderhalf uur aan de lijn gehangen met Microsoft om zijn probleem op te lossen. Zij hebben absoluut support gegeven op zijn product. Echter hebben zij het om dezelfde reden niet kunnen oplossen, namelijk dat mijnheer problemen met zijn systeem had, niet met zijn licentie. Ook Microsoft kon hier niet in verder gaan (denk eraan het ging hier zowiezo al om een Mac, waar de meeste Microsoft call center medewerkers niet in gespecialiseerd zijn, in mijnheer zijn geval ging het om een oude Mac Mini). Het advies van Microsoft (en ook van ons) was om contact op te nemen met een Mac specialist. De licentie in zijn account kon op elke andere mac direct worden geactiveerd.

Wij geven support zoveel we kunnen en antwoorden steeds binnen de 24h, maar soms lukt het gewoonweg niet omwille van bepaalde specifieke technische problemen op het toestel zelf. Daar kunnen jullie hier zeker van meespreken gezien de gratis ondersteuning die jullie hier op het forum geven. Proficiat daarvoor trouwens.

Wij hebben bij het product Office voor Mac 2016 op onze website vermeld dat de ondersteuning is beëindigt op 13/10
 
Dat is niet eigenaardig : ze kunnen er door ontevreden klanten op gewezen zijn / ze kunnen er zelfs helemaal toevallig op uitkomen via Google.
Dit is een publiek forum. Dus daar is niets mis mee.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan