Nero 9 Lite

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Met de gratis versie van Nero 9 lite wil het bedrijf weer wat meer klanten aan haar binden. De gratis versie biedt de standaard functionaliteit voor het branden van cd's en dvd's, maar een onderdeel om video's te bewerken, zoals Nero Recode, ontbreekt. Ook wordt bij de installatie de alom bekende Ask-toolbar geïinstalleerd, een zoekbalk voor Internet Explorer waarmee advertenties worden getoond aan de hand van de zoekresultaten. Deze optie kunt u tijdens de installatie niet uitschakelen, maar pas achteraf, als het al op het systeem aanwezig is.
U kunt Nero 9 lite in de Nederlandse taal installeren.

nero9_scherm_m35.png

adat het pakket is geïnstalleerd en voor de eerste keer wordt opgestart, wordt de gebruiker gevraagd om het product te registreren. Het bedrijf vraagt om uw naam en e-mailadres, maar alleen het e-mailadres opgeven is voldoende om de registratieprocedure te voltooien.


Het pakket

Nero 9 lite bestaat uit een aantal basisfuncties die u van een brand pakket mag verwachten, maar meer ook niet. U kunt met Nero 9 lite namelijk alleen maar schijven branden of kopiëren. Het scherm van Nero 9 lite toont weliswaar alle tabbladen die we ook kennen uit de volledige versie, maar als zo'n tabblad wordt geopend dan zien we alleen maar informatie over hoe we kunnen overstappen naar de volledige versie van het pakket tegen betaling, waar die functie wel in zit.
De 3 bestanden uitpakken met winrar.
 

Bijlagen

Bovenaan Onderaan