Messenger in systeemvak windows 7

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Waar Messenger in vorige versies van Windows geminimaliseerd werd naar het systeemvak naast de klok, blijft het in Windows 7 altijd een knop op de taakbalk.
Je kan deze tip uitvoeren zodat msn weer naast de klok weergegeven word.

Klik hiervoor op de startknop en kies Alle programma’s. Open de map Windows Live en klik met rechts op Windows Live Messenger. Kies Eigenschappen en open het tabblad Compatibiliteit. Vink de optie Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor: aan en kies Windows Vista (Service Pack 2). klik vervolgens op Toepassen en Ok.

Start Windows Live Messenger en u zult zien dat het programma netjes naar het systeemvak minimaliseert wanneer u op het kruisje klikt. Windows 7 heeft helaas de nare gewoonte om het pictogram van Windows Live Messenger automatisch te verbergen. Dit lost u op door in het systeemvak op het pijltje omhoog te klikken en te kiezen voor Aanpassen.

In het venster dat nu opent, kiest in het keuzeveld naast Windows Live Messenger voor Pictogram en meldingen weergeven. klik vervolgens op OK en Windows Live Messenger gedraagt zich weer als in vorige versies van Windows.

Zorg ervoor dat het pictogram van Windows Live Messenger altijd wordt weergegeven.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan