Malwarebytes Anti-Exploit

Lana

Niet meer actief
Malwarebytes Anti-Exploit is een gratis beveiligingspakket wat uw computer beschermt tegen zero-day lekken en drive-by downloads die onder andere via uw geïnstalleerde browser en de gebruikte plug-ins zoals Java en Adobe extensies, Microsoft Office en of via mediaspelers kunnen worden uitgebuit. Dergelijke kwetsbaarheden (vulnerabilities) waarmee lekken in software worden aangeduid zijn één van de meest voorkomende oorzaken van een malware-infectie, en de kans dat uw gebruikte virusscanner of ander beveiligingspakket dergelijke zero-day malware niet weet te detecteren is reëel gezien aanwezig aangezien geen enkele virusscanner, internet Security pakket of ander beveiligingsproduct voor de volle 100% de garantie voor bescherming kan geven.

Lees verder ..............


download.png
 
Wanneer u vragen heeft over Malwarebytes Anti-Exploit, of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.
Kan een hulpbehoevende lezer eventueel ook hier op pctuts terecht met zijn vragen of gaat ie best bij de collega's ten rade ? Dat werd niet vermeld en kan mogelijk verwarring scheppen.
 

Lana

Niet meer actief
Kan een hulpbehoevende lezer ook eventueel ook hier op pctuts terecht met zijn vragen of gaat ie best bij de collega's ten rade ? Dat werd niet vermeld.
Dat is de keuze voor de lezer. Iedereen is vrij om z'n forum te kiezen waar hij een vraag wil stellen.

Dit topic is informatief bedoeld.
 
Bovenaan Onderaan