gratis programmaatje voor synchronisatie voor Tablet en MS Outlook op je pc

Hallo allemaal,

weet iemand een oplossing voor (inmiddels gestopte sync-programaatje) voor het synchroniseren van de agenda (bijv. Tablet en MS Outlook op je pc)?
Erg vervelend om alle afspraken dubbel in te voeren, het zou geweldig zijn als iemand een oplossing weet voor dit probleem, alvast hartelijk dank!
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
Freeware: Allway Sync

Ashampoo_Snap_2014.10.15_11h15m27s_001_.png

Allway Sync is gratis en ondersteunt het synchroniseren van bestanden en mappen op laptops, desktops, externe harde schijven en USB-sticks.
Daarnaast is synchronisatie mogelijk met mappen die je online hebt opgeslagen.
Met de gratis versie van het programma mag je maximaal 20.000 bestanden per maand synchroniseren.
Dit zal voor de gemiddelde privégebruiker voldoende zijn.
Wil je meer, dan moet je overstappen naar de Pro-versie die twintig dollar kost.
Allway Sync kun je op een pc installeren, of als portable app vanaf een externe harde schijf of USB-stick gebruiken..

Download Allway Sync 14.0.1
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ik vrees dat daar niet onmiddellijk een oplossing voor bestaat. Alleszins geen officieel gesupporteerde oplossing vanuit microsoft.

Outlook is een mailclient die in essentie standalone kan gebruikt worden. Wil je de professionele functies (delen van resources naar anderen en andere apparaten) allemaal gebruiken, dan dient dit product samen te werken met een Exchange mailserver. Alle emails, tasks, calendars, ... in outlook, worden dan bijgehouden in de mailserver. Deze server bied dan weer de mogelijkheid aan om al die resources te delen op andere apparaten die mbv het Exchange communicatie protocol overweg kunnen (IMAP kan enkel email delen). Dat is het concept van Exchange - Outlook, en het beschikbaar maken van die resources. Echter is dit niet weggelegd voor thuisgebruik... (tenzij je een exchange mailserver zou draaien hebben).

Tegenwoordig bied Microsoft veel online (cloud) diensten aan, die mogelijk aan antwoord kunnen bieden op jouw vereisten. Dan nog bekijken in welke mate de gebruikte apparaten overweg kunnen met de nodige software. Tenzij alles via het web (browser) kan gaan.
 
Bovenaan Onderaan