oliebaron

Steunend lid
Vip Lid
Sinds enige tijd als ik IE OF EDGE opstart krijg ik steeds volgende melding .
Foutcode: DLG_FLAGS_INVALID_CA
Is er iemand die dit herkent ??
graag een oplossing

oil
 

Skippy

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ik gebruik Edge niet maar ik denk dat dit een certificaatfout is van de website bouwer.
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ervan uitgaande dat je waarschijnlijk start met de Google website als zoekmachine, dewelke tegenwoordig altijd laad met securte http (https). En je altijd een fout krijgt ivm certificaten. Stel ik voor om je tijd en datum eens na te kijken. Deze moet niet "ongeveer" correct staan, maar volledig correct.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
verwijder eens alles betreffende de browsergeschiedenis..cookies en opgeslagen websitegegevens ....in zowel de IE als de Edge
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
stel eens een andere web pagina in als de start pagina in je edge ...welke gebruik je op dit moment ..!


best dat je ook dit eens naleest betreffende certificaat fouten ....
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
het zal wel aan de site zelf gelegen hebben krijg hier dus geen melding .
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Gaat niet aan de site gelegen hebben. Die gaat hier zeer regelmatig open.
Zal wel in orde gekomen zijn na een restart van Windows. Vermoedelijk na correctie van datum/tijd (#3) of opruimen van de cache (#5).
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
ik gebruik deze web site dus niet daarom dat ik dacht dat het wellicht de site zelf was ...
 
Bovenaan Onderaan