HandBrake

HandBrake 1.6.1

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
HandBrake is een open source dvd ripper en video conversie software die dvd's en blu-ray omzet in bijvoorbeeld mpeg-4 formaat. Handig om onderweg op de laptop of thuis op de pc filmpjes te bekijken. Ook kan HandBrake dvd's en videobestanden converteren in formaten die geschikt zijn voor iPad, iPhone, Android, Apple TV, Chromecast, PSP en Xbox.

Als bron voor de conversie kan bijna elke VIDEO_TS map, dvd image of echte dvd gebruikt worden. Ook dvd's met css encryptie kunnen omgezet worden en sommige VOB en TS bestanden. PAL en NTSC worden ondersteund.

Naamloos.png

HandBrake kan ook avi- en mpg-videobestanden omzetten naar een ander formaat. De software is niet alleen te gebruiken om dvd's te rippen, maar ook voor video conversie. Output formaten zijn MP4 (M4V) of MKV.


Voor video wordt gebruik gemaakt van de MPEG-4, H.264, H.265, VP8, VP9 of Theora encoder. Voor audio AAC, MP3, Flac, Vorbis of AC-3 pass-through. Verdere mogelijkheden van HandBrake zijn hoofdstuk selectie, basale ondersteuning voor ondertitels en het deinterlacen, croppen en schalen van beelden.


HandBrake is een makkelijk te gebruiken programma om dvd's te rippen en voor video conversie. Handig zijn de 'presets' voor verschillende gebruikssituaties waar alle video- en audio-codecs al vooraf ingesteld zijn, zodat u dat zelf niet hoeft uit te zoeken.


Er zijn presets voor Android, iPhone, iPad, PlayStation, Chromecast, Xbox, YouTube, Vimeo, Gmail, Discord en meer.
  • Leuk
Waarderingen: Schuifmuis
Auteur
stallion
Downloads
18
Weergaven
910
Eerste uitgave
Laatste update

Beoordelingen

5.00 ster(ren) 1 beoordelingen

Meer items van stallion

Laatste updates

  1. versie 1.6.1

    kleine technische upgrade
  2. versie 1.6.0

    zie meer informatie, op de overzichtspagina
  3. versie 1.5.0 update naar 1.5.1

    Er zat een foutje in versie 1.5.0

Laatste recensies

versie 1.7.0 meest recente uitgave
Terug
Bovenaan Onderaan